Nog mooier bij
nacht.
Goed slapen is de sleutel tot welzijn, en een van de beste dingen die je kunt doen om goed voor jezelf te zorgen. Heerlijk gaan liggen onder (hele) mooie lakens, op een super comfortabele matras, dat slaapt lekker. Ga ongezien voor de selectie La Redoute Intérieurs, daar hoef je niet wakker over te liggen.
Beddengoed
Ontdek
(Hele) mooie lakens
Sluit je ogen en stel je voor: prachtige afwerkingen, inspirerende prints, eindeloos veel kleuren... Je droomt niet, dit zijn de nieuwe must-haves voor een perfecte nachtrust, gecreëerd door ons stijlbureau.
Een heerlijk comfortabel bed voor een verkwikkende nacht
Betere nachtrust begint (altijd) met een beter bed. We vervaardigen al jaren onze matrassen in Frankrijk en alleen op bestelling. En, slaap verliezen omdat je een beslissing moet nemen? Niet nodig: je hebt 365 nachten om je bed en matras te testen.
Bedden & matrassen
Ontdek
Textiel deco
Ontdek
Een instagramable bed
Verzamel likes en sterretjes. Gekleurde sprei, bedrukte dekbedden, veel kussens... combineren, associëren, afstemmen: maak van je gezellige nestje een droomplek. Je community vindt dit vast en zeker ge-wel-dig.
De slaapkamer: waar je je overdag én ‘s nachts op je gemakt voelt
En als je van je slaapkamer nou eens een echt gezellige plek maakt, gewijd aan welzijn? Hoe? Fleur de slaapkamer op met nieuwe meubels van licht hout, een superzen decor en wat gedimde lichten. Je wilt die slaapkamer niet meer uit.
Slaapkamer
Ontdek
Onze (super) leuke ideeën voor jouw huis
Banken
Woontextiel
Meubels
Decoratie
Bedden & matrassen
Tuin
Al onze bestsellers Bekijk alles