BABYMOOV

hygro plus koude stoom luchtbevochtiger

Blauw
1
Inclusief btw en taksen
Levering binnen de 3 tot 5 dagen
  • Leveringskosten
  • Gratis retour
  • Betaalopties
  • Contact
Gedetailleerde omschrijving

hygro plus koude stoom luchtbevochtiger BABYMOOV blauw

Om gezonde lucht in de omgeving van uw baby te garanderen!
Kies de juiste apparatuur om de vochtigheid in de kamer van uw baby te regelen!

Wist je dat ?
Te veel droge lucht in de babykamer is niet zonder gevolgen voor zijn gezondheid: neus-, keel- en oogirritatie, luchtweginfecties, allergieën, astma, vermoeidheid en droge huid...

Met de Hygro(+) luchtbevochtiger stelt Babymoov ouders in staat een ideale luchtvochtigheidsgraad (tussen 40 en 50%) in de babykamer te handhaven en de temperatuur effectief te regelen (idealiter tussen 18 en 20°C max).

Met de Hygro(+) luchtbevochtiger kunt u de atmosfeer in de kamer van uw baby regelen en tegelijkertijd zorgen voor gezonde lucht tijdens het slapen. Dankzij de stille ultrasone technologie (25dB) verspreidt hij op discrete wijze een fijne nevel in de kamer van uw baby.

Met het verlichte aanraakscherm kunt u de vochtigheidsgraad (van 30 tot 90%) manueel of automatisch instellen op het gewenste tijdstip en de evolutie ervan volgen, evenals de temperatuur van de ruimte. Praktisch, de Hygro(+) heeft een 360° verstelbare stoomuitlaat. Het stoomdebiet is ook instelbaar in 5 verschillende niveaus. De Hygro(+) stopt automatisch als het waterpeil onvoldoende is.

Met een zeer lange autonomie (tot 22 h) kan de Hygro(+) luchtbevochtiger ononderbroken verstuiven vanaf het slapengaan tot het ontwaken van uw kind en is geschikt voor een kamer tot 20 m².

De Hygro(+) kalmeert uw baby met het geïntegreerde meerkleurige nachtlampje (7 kleuren) dat rechtstreeks via het touchscreen kan worden bediend. Deze luchtbevochtiger is ook uitgerust met een diffuser voor essentiële olie.

Waarom u ervan zal houden?
   •  Stille ultrasone technologie (25dB) •  Handmatige of automatische aanpassing van de vochtigheidsgraad (van 30 tot 90%) op het gewenste tijdstip  •  360° draaibare uitloop voor koude stoom (koude stoom) •  In 5 stappen regelbaar stoomdebiet •  Optimale autonomie voor continue verspreiding van bedtijd tot de ochtend (tot 22 uur autonomie) •  Nachtlampje met meerdere kleuren (7) •  Verlicht aanraakscherm met weergave van vochtigheid, temperatuur en timer •  Diffuser voor etherische oliën •  Automatische uitschakeling wanneer het waterpeil te laag is •  Levenslange garantie - voorwaarden op www.babymoov.com
Samenstelling : Polypropyleen/ABS
Vermogen : 220/240 V - 50/60 Hz
Voeding : werkt op netvoeding (adapter inbegrepen)
Afmetingen : 26 x 24 x 34 cm
Omdat onze daden van vandaag bepalend zijn voor de toekomst van onze kinderen, geeft Babymoov een levenslange garantie* op dit product. Kiezen voor Babymoov-producten met levenslange garantie betekent kiezen voor duurzaamheid. Ze kunnen ook worden gerepareerd in geval van een probleem, om hun levensduur te verlengen, en altijd met de hulp van onze experts.
*Registratie binnen 2 maanden. Voorwaarden op www.babymoov.com
Kleuren Blauw
Maten één maat
64
De laatste meningen over dit artikel
4,7
64 mening(en)
gemiddelde bereikt door alle landen
100% gecertificeerde beoordelingen,
La Redoute zet zich in
1
2
2
1
3
0
4
11
5
50
Waarde van product
4,2
47% de klanten bevelen dit artikel aan

Filters wijzigen en sorteren

Er is geen mening in uw taal , voel u vrij om deze te wijzigen.
 • 25/01/2023
  Goede luchtbevochtiger

  De Babymoov Hygro Plus Digitale Luchtbevochtiger is een uitstekend product voor ouders en hun kinderen. De luchtbevochtiger is eenvoudig in gebruik en heeft een grote watertankcapaciteit waardoor hij lang kan werken zonder bijvullen. Ook beschikt de luchtbevochtiger over een nachtlampje dat een rustgevende sfeer creëert en het inslapen vergemakkelijkt. Het apparaat beschikt bovendien over een automatische uitschakelfunctie die voorkomt dat het leegraakt. Over het geheel genomen is het een geweldig product voor ouders die ervoor willen zorgen dat hun kinderen in een gezonde en comfortabele omgeving slapen, en ik raad het zeker aan.

  Mening oorspronkelijk gepubliceerd op babymoov.com
  Automatische vertaling
  Er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.
Bekijk meer beoordelingen
12 45462.6114667708 297 PRODUCTION