Slip

628
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

Dames slips

Een ruime keuze aan maten en verschillende modellen slips: minislips, midislips of maxislips, voor ieders comfort en smaak.

Slipjes in het hart van comfort en elegantie

Het begint allemaal met het juiste slipje

Als het op lingerie aankomt, weet elke vrouw dat het kiezen van de juiste slip van fundamenteel belang is. Bij La Redoute begrijpen we deze intieme behoefte aan comfort en esthetiek. Onze selectie damesslips is ontworpen om de rondingen te volgen met zachtheid en subtiliteit, als een tweede huid, terwijl de Franse stijl en chic zich in elk detail laten gelden. In comfortabel katoen of lichtgewicht microvezel is elke slip in ons assortiment een belofte van welzijn. Voor ons gaat het woord 'katoen' hand in hand met een passie voor comfort. Je vindt veel slips van dit edele materiaal, dat de hele dag door een optimaal ademend vermogen van de huid garandeert - een groot voordeel voor wie altijd onderweg is.

Een regenboog aan kleuren en maten

La Redoute weet dat elke vrouw uniek is en dat haar smaak voor lingerie persoonlijk is. Ons assortiment maten past bij elk figuur en zorgt voor ongeëvenaard comfort. Klassiek zwart, hartstochtelijk rood, delicaat roze of in een palet van gevarieerde kleuren, ons assortiment damesonderbroeken heeft tinten voor elke stemming en gelegenheid. Vind de perfecte set en laat je charmeren door betaalbare prijzen en eersteklas kwaliteit. In de diversiteit van ons assortiment zal elke vrouw het stuk ontdekken dat speciaal voor haar ontworpen lijkt te zijn. Als je doordeweeks de voorkeur geeft aan het praktische van een katoenen slip, kun je in het weekend plaats maken voor de sensualiteit van een kanten slip. De veelzijdigheid van onze lingerie weerspiegelt het drukke leven van onze klanten. La Redoute is toegewijd aan het aanbieden van deze variëteit, deze uniciteit die elke vrouw in staat stelt om tussen onze slips en slipjes diegene te vinden die haar stijl met zeggingskracht en distinctie aanvult. Laten we besluiten met te zeggen dat ons lingerieassortiment meer is dan alleen een collectie: het is een viering van de moderne vrouw in al haar pracht, een pracht die we met trots elke dag opnieuw begeleiden.

Kant: het detail dat het verschil maakt

Voor die momenten dat je een vleugje verfijning wilt toevoegen aan je intieme garderobe, zijn onze kanten slipjes het antwoord. Hoog of laag uitgesneden, elk van onze kanten modellen is een ode aan de vrouwelijkheid. De selectie opengewerkte slipjes, verkrijgbaar in zwart of felle kleuren, is een perfect voorbeeld van hoe we esthetiek en functionaliteit combineren zonder ooit aan comfort in te boeten.

Draag lingerie die je imago weerspiegelt

Lingerie weerspiegelt de geest van een vrouw: discreet maar assertief, eenvoudig maar veeleisend, comfortabel maar elegant. La Redoute weet deze nuances van persoonlijkheid te vangen in haar collecties, die voortdurend worden verrijkt om bij te blijven met de laatste trends, zonder te ver af te wijken van het tijdloze. Onze damesonderbroeken en -slips zijn verkrijgbaar tegen een reeks aantrekkelijke prijzen, wat bewijst dat superieure kwaliteit geen kwestie van budget is, maar van weloverwogen keuze. Of je nu de voorkeur geeft aan onzichtbaar ondergoed onder je best passende outfits, of je wordt verleid door elegante stukken voor die speciale gelegenheden, ons assortiment voldoet aan elke behoefte. De onderbroeken en slips van La Redoute zijn meer dan alleen een keuze, ze zijn een weerspiegeling van individualiteit die erop wacht om volledig tot uiting te komen.
21 45488.7486236458 219 PRODUCTION