Afslankkledij Dameskleding

16
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Afslankkleding, van afslankkorsetten tot afslankende leggings

Zorgvuldig uitgewerkte oplossingen om het lichaam snel en effectief af te slanken zijn ontwikkeld voor diegenen die een paar rondingen willen verliezen of een lichaamsdeel willen verbeteren. Afslankende of lichaamsverbeterende oplossingen en afslankende kleding moeten worden gekozen op basis van het gebied dat moet worden afgeslankt. Of het nu gaat om afslankleggings, afslankkorsetten, afslankshorty's of afslankgordels, deze artikelen kunnen bij alle soorten kleding gedragen worden en zijn geschikt voor alle vormen. Ze zijn ontworpen om volledige bewegingsvrijheid te garanderen.

Een slanker figuur met afslankende kleding

Ontdek de exclusieve selectie afslankkleding van La Redoute, waar stijl en afslanken samenkomen om elk figuur te verbeteren. Deze modellerende kledingstukken zijn ontworpen om te modelleren en af te slanken en vormen het perfecte evenwicht tussen comfort en stijl. Stel je voor dat je in deze zwarte legging stapt die perfect past en optimale ondersteuning biedt, zonder ooit aan elegantie in te boeten. Of je nu een vrouw of een man bent, je vindt altijd een stuk dat bij je figuur en je behoeften past, of je nu naar je werk gaat, gaat sporten of er gewoon op je best uitziet en je goed voelt.

Alledaags comfort en ondersteuning

Bij afslankkleding gaat comfort hand in hand met ondersteuning. Een broek met hoge taille bijvoorbeeld is ontworpen om een plat buikje te creëren zonder afbreuk te doen aan de bewegingsvrijheid. Voor het sporten is de afslankbeha een must: ondersteuning en afslankend effect zonder flexibiliteit en ademend vermogen te verwaarlozen. Het assortiment biedt verschillende maten, zodat er voor elk lichaam een precieze pasvorm is. La Redoute streeft ernaar kwaliteit en functionaliteit te bieden om elke dagelijkse activiteit te ondersteunen zonder enig ongemak.

Stijl en een gegarandeerd afslankend effect

Voor degenen die hun figuur willen verbeteren en tegelijkertijd op het scherpst van de snede willen blijven, biedt de selectie afslankkleding een verscheidenheid aan eigentijdse ontwerpen. Van modellerende leggings tot ondersteunende riemen en innovatieve Lytess series, elk item belooft een onmiddellijk afslankend effect. De prijzen zijn betaalbaar, want kwaliteit zou geen luxe moeten zijn. Kies deze afslankkleding voor een verfijnde look en meer zelfvertrouwen, zonder ooit in te leveren op kwaliteit en stijl.
20 45456.6890873843 266 PRODUCTION