Tuinstoelen & tuinbanken

71
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

Tuinstoelen, fauteuils en banken

Tuinstoelen zijn een onmisbaar buitenmeubel in de zomer en verkrijgbaar in regenbestendige, onderhoudsvriendelijke materialen. Witte of groene PVC stoelen, teak of smeedijzeren tuinstoelen voor een retro café sfeer: er is een stoel voor elke tuinkamer. Ons assortiment tuinmeubelen omvat ook tuinfauteuils met brede rugleuning en chiliennes voor comfortabel buiten zitten. En niet te vergeten tuinbanken: ideaal voor grote tafels. En voor perfect bij elkaar passende tuinmeubelen, denk aan stoelkussens die bij je parasol passen.

Ontspanning, comfort en gezelligheid wachten op je in je tuin, op je terras of balkon. De hier gepresenteerde meubelen, allemaal goed gemaakt en gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zullen je buitenruimte opfleuren. Je hebt keuze te over als het gaat om tuin- en terrasstoelen, fauteuils en banken. Kijk gerust rond op onze website voor alles wat nieuw is.

Praktische tuinmeubelen

Buitenmeubilair is verkrijgbaar in vele vormen en materialen en voldoet aan vele behoeften. Lichtgewicht aluminium stoelen kunnen gemakkelijk van de ene plek naar de andere worden verplaatst, bijna moeiteloos worden opgeborgen om plaats te maken, of gestapeld worden opgeborgen. Klapstoelen kunnen zelfs langs een muur worden opgeborgen. Lichtgewicht stoelen van metaal, kunststof hars of polypropyleen zijn er in verschillende maten voor allerlei situaties en mensen. Stevigere stoelen voor een lichte maaltijd, diepere stoelen aan tafel voor een moment van ontspanning, stoelen voor kinderen...

Deze stoelen zijn gemakkelijk op voorraad te houden en voldoen aan al je behoeften. Aarzel dus niet om verschillende modellen te bestellen voor specifiek gebruik. Je kunt voor praktisch en esthetisch gaan door de stoelen te combineren met je tuintafels, banken en fauteuils.

Comfortabel, gebruiksvriendelijk meubilair

Nodig je familie en vrienden uit voor een heerlijk aperitief terwijl je geniet van het comfort van tuinbanken en -fauteuils. De materiaalkeuze is belangrijk: stevig voor de structurele elementen, vochtbestendig en comfortabel voor de zitplaatsen. Houten banken, zoals teak of acacia, geven je tuinmeubelen een heel aparte en esthetische toets en garanderen een lange levensduur en gebruiksgemak.

Dankzij de ruime keuze kun je stijlen en kleuren combineren. Een zwarte fauteuil met een witte tafel, een opvallende houten bank omringd door metalen stoelen... er is iets voor elke smaak. Laat je verbeelding de vrije loop en geef uitdrukking aan je persoonlijkheid met je tuinmeubelen.

De gebruiksvriendelijkheid van de aangeboden buitenmeubelen zorgt ervoor dat je aangename momenten met vrienden of familie doorbrengt in je tuin, op je terras of in je serre.

Hoogwaardige, solide materialen

Er is geen compromis gesloten op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Het metaal van de stoelen is licht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn, maar toch roest- en slagvast. Het hout van de banken en fauteuils heeft niet alleen een karakteristiek uiterlijk, maar is ook waterbestendig en vereist minimaal onderhoud. Elk product is zorgvuldig ontworpen zodat je er vanaf het moment van levering zo lang mogelijk van kunt genieten.

Het ontwerp van de tuinmeubelen is van even hoge kwaliteit. Ze zijn speciaal ontworpen om buitenruimtes te verfraaien en voldoen aan elke esthetische smaak. Je vindt bijpassende stoelen, fauteuils en banken voor elk ontwerp en elke bouwstijl.

25 45488.7486236458 63 PRODUCTION