Bedbodems

42
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Lattenbodem

De lattenbodem staat bekend om zijn duurzaamheid en comfort. Hij is steviger dan een verende bodem en werkt net zo goed met een latex matras als een traagschuim matras. Een lattenbodem kan gestoffeerd zijn of met zichtbare latten. Een boxspring met latten is bekleed met een stof die tijk wordt genoemd en biedt goede ondersteuning, maar ventileert minder goed. Sommige lattenbodems zijn ingebouwd, terwijl je voor andere lattenbodems pootjes nodig hebt op de 4 hoeken van het bed.

Terwijl het bed en de matras belangrijke onderdelen van het beddengoed zijn, is de lattenbodem een belangrijk onderdeel om de levensduur van je matras te verlengen. Hij voorkomt dat je matras vervormt onder het gewicht van de slaper en zorgt voor een goede ventilatie, zodat je beschermd bent tegen bacteriën en schimmel. Bij La Redoute bieden we een assortiment boxsprings die geschikt zijn voor alle soorten slapers. Van boxsprings tot lattenbodems, met springveren of opklapbare matrassen voor een goede nachtrust, in onze catalogus staat de perfecte matrasbodem voor je klaar om de nachten van je dromen door te brengen.

Een basis die je bed beschermt

De houten lattenbodem is een bijzonder duurzaam product in de beddenwereld. De latten liggen op gelijke afstand van elkaar, zodat het gewicht van de matras en de slaper gelijkmatig wordt verdeeld. Bovendien laten de houten latten het matras ademen, zodat het niet te snel verslechtert en vatbaar wordt voor huisstofmijt, schimmels en zwammen. Door vocht af te voeren en ongeveer 1/3 van de druk op de matras te absorberen, nodigt de lattenbodem je uit om te genieten van een goede nachtrust.

Verzeker uw comfort

Het is belangrijk om te weten dat veel matrasfabrikanten hun product alleen garanderen als het ondersteund wordt door een lattenbodem. Daarom biedt La Redoute je een ruim assortiment lattenbodems die perfect bij jouw bed passen. Naast verschillende breedtes vindt u ook lattenbodems op pootjes, lattenbodems die in een bedframe geschoven worden of zelfs lattenbodems met opbergboxen. Onze lattenbodems zijn geschikt voor alle soorten matrassen, ongeacht het veersysteem, in tegenstelling tot bijvoorbeeld boxsprings. Bovendien is het onderhoud van een lattenbodem snel en eenvoudig. Gewoon af en toe stofzuigen en klaar!

De juiste lattenbodem kiezen

Om er zeker van te zijn dat u de bedbodem kiest die het beste bij uw behoeften past, kunt u een productvergelijkingstool gebruiken. La Redoute nodigt je uit om de productbeschrijving aandachtig te lezen voordat je tot aankoop overgaat. Je vindt er ook alle kenmerken en afmetingen. De lattenbodem is echter een bijna universeel artikel dat zich aanpast aan alle slaapprofielen en alle leeftijden. Je kunt er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt voor jouw slaap en comfort.

Alle expertise van La Redoute voor uw lattenbodem

Omdat we bij La Redoute vinden dat iedereen zijn huis moet kunnen inrichten zonder dat het veel geld kost, bieden we prachtige producten van hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Bovendien profiteert u, door u te abonneren op de La Redoute + aanbiedingen, het hele jaar door van talloze voordelen, zoals kortingen, gratis levering van uw bedbodem en inruil van uw oude.

Klaar voor een droomnachtrust op je gloednieuwe lattenbodem?

17 45488.7486236458 282 PRODUCTION