Bedbodems met veren

4
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

De verende basis, een comfortabele en duurzame keuze voor beddengoed

Een verende bodem is het ultieme beddengoed. In combinatie met een verend matras zorgt dit type vering voor een comfortabele, soepele slaap, ideaal voor rustgevende nachten en goed wakker worden. Een verende bodem ondersteunt en ventileert de matras. Een met stof beklede boxspring beschermt het beddengoed tegen stof en huismijt, ten koste van de ventilatie. Deze beddenwinkel levert de boxspring bij je thuis, met de optie om de oude boxspring terug te nemen. La Redoute, de toonaangevende mode- en interieurwebsite, alle laatste trends op het gebied van beddengoed: De boxspring is een essentieel onderdeel van het beddengoed voor een goede nachtrust. Met zijn flexibele spanning (medium) vangt hij de bewegingen van de slapers perfect op, terwijl hij toch voldoende vering biedt om 's ochtends rugpijn te voorkomen. De boxspring is altijd bekleed met een beschermende, aantrekkelijke stof, is zeer duurzaam en ventileert goed. In combinatie met een binnenveringsmatras zal het hele pakket (boxspring en binnenveringsmatras) je zachtjes verwelkomen in je comfortabele, stijlvolle bed. Ontdek het ruime aanbod boxsprings bij La Redoute, voor alle slaapkamertrends!

Welk type vering moet ik kiezen voor mijn bedbodem?

De juiste beddenset kiezen is niet altijd eenvoudig. Maar met welke criteria moet je rekening houden bij het kiezen van je nieuwe bedbodem? De lattenbodem speelt een grote rol in het comfort van je bed en elke lattenbodem heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Er zijn twee hoofdtypen vering voor lattenbodems en een hybride type, dat zeldzamer is.
  • De lattenbodem biedt een stijve of medium vering. Deze is ideaal voor mensen met rugproblemen en vereist meestal een houten bedframe, maar een boxspring met latten of een metalen frame kan ook direct op poten worden gebruikt. Het is vaak betaalbaarder en kan worden gecombineerd met alle soorten matrassen om de stevigheid te verminderen of te vergroten. Aan de andere kant heeft het een slechte onafhankelijkheid van slapen, dus je loopt het risico gestoord te worden door de bewegingen van je partner.
  • Ondervering: deze biedt medium of zachte vering, voor een zacht, zacht welkom. De veren zijn vastgemaakt aan het frame van de boxspring: zelfdragend en kan op de vloer of op afneembare poten worden geplaatst. Hij is geschikt voor iedereen en combineert comfort, duurzaamheid, goede ventilatie en esthetiek. Bovendien bevordert het de ontspanning van de spieren en de bloedcirculatie. De boxspring is altijd gestoffeerd, dat wil zeggen bedekt met een aantrekkelijke beschermende stof: de tijk. Dit verbetert het comfort en beschermt vooral tegen huisstofmijt en stof. De boxspring heeft de vorm van een trog en heeft een steunrand om je matras op zijn plaats te houden.
  • Gemengde lattenbodem: dit zijn mini-veren die aan latten zijn bevestigd.

Het juiste type veer kiezen

De kwaliteit van je slaap hangt sterk af van je basis en hoe meer veren deze heeft, hoe comfortabeler deze kan zijn. Het uiteindelijke comfort wordt echter ook beïnvloed door de gebruikte veertechnologie. Biconische veren, die worden gekenmerkt door hun spiraalvorm en samengeknoopt zijn, bieden een progressieve stevigheid die varieert tussen de verschillende zones van het bed. Dan zijn er de doorlopende draadveren, waarbij alle veren uit één draad bestaan, in de vorm van een spiraal, wat resulteert in een gelijkmatigere stevigheid over het hele oppervlak van de bedbodem. Pocketveren, ook wel multi-pocketveren of boxsprings genoemd, hebben een uniek ontwerp waarbij elke veer individueel is ingekapseld in een stoffen compartiment, wat zijn positie behoudt en de slaaponafhankelijkheid sterk verbetert.
Om een weloverwogen keuze te maken uit deze categorieën boxsprings, is het essentieel om rekening te houden met het gewenste comfortniveau, uw slaapgewoonten en uw specifieke behoeften, inclusief medische overwegingen. Kiezen voor een boxspring van La Redoute betekent kiezen uit een shortlist van artikelen van hoge kwaliteit, terwijl je profiteert van regelmatige kortingen en het gemak van levering aan huis, met de optie om je oude boxspring terug te nemen. Of je nu op zoek bent naar een boxspring, een boxspring, een pocketveer, of zelfs een boxspring en matrasverenset, ons assortiment is ontworpen om aan alle behoeften en budgetten te voldoen, zodat je verzekerd bent van totale tevredenheid voor al je slaapwensen.
19 45488.7486236458 205 PRODUCTION