Borden

162
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Ga je voor het eerst in een nieuw huis wonen of wil je gewoon een nieuwe set bijpassende borden om je tafel aan te kleden? Wil je een collectie borden die niet langer misplaatst en ouderwets is?

De lage prijs van deze producten betekent dat je je servies kunt veranderen wanneer je maar wilt. Er is iets voor elke smaak en kleur.

Een prachtige set borden: zo chic!

Frankrijk is het land van de gastronomie en de fijnproevers bij uitstek. Hoewel het bord al sinds de oudheid bestaat als servies, werd het gebruik ervan pas in de 16e eeuw ontwikkeld en gedemocratiseerd onder invloed van de Italiaanse Renaissance.

Het bord is dus een essentieel onderdeel geworden van het servies, met platte borden voor hoofdgerechten, soepborden voor soepen en natuurlijk dessertborden voor zoete lekkernijen.

Tegenwoordig is het bord een integraal onderdeel van het gerecht. Het is niet langer alleen praktisch, maar de kleur, het materiaal en de vorm moeten de heerlijke maaltijd die erin zit benadrukken. De kunst van de tafel is een waar instituut waarvan iedereen in huis kan genieten tijdens een warme maaltijd.

Zelfs een eenvoudig zwart of wit bord kan al een groot verschil maken.

Welk materiaal moet ik kiezen voor mijn platen?

Porselein, steengoed, aardewerk, glas - het eetbord is er in verschillende materialen, elk met zijn eigen voordelen.

Porselein, steengoed en aardewerk zijn allemaal afgeleid van keramiek.

  • Steengoed is het meest rustieke materiaal, met een ruwe uitstraling. Het is het meest solide en bestendige materiaal.

  • Porselein is fijner, delicater en doorschijnend. Het kan wit blijven of beschilderd worden en is het meest gebruikte materiaal.

  • Aardewerk is het edelste materiaal, maar ook het kwetsbaarste. Over het algemeen zijn aardewerken borden verzamelobjecten.

  • Glas, hout en leisteen zijn steeds populairdere materialen voor borden en geven je servies een modern tintje.

De catalogus biedt allerlei verschillende bordensets, zodat je een servies kunt samenstellen dat bij je past.

Traditioneel of resoluut modern, je nieuwe gerechten staan al op je te wachten in deze selectie van de beste producten.

Prachtig servies, maar dat is nog niet alles!

14 45456.6890873843 469 PRODUCTION