Eierdopje, botervlootje

4
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

Boter bewaren in een botervlootje

Het botervlootje is ideaal om boter op een lage temperatuur in de koelkast te bewaren. Het deksel voorkomt dat de boter geurtjes uit de koelkast absorbeert. Boter in een botervlootje moet bij voorkeur binnen 3 weken worden gebruikt. Het botervlootje is ook ideaal voor het bewaren van kleine kaasjes zoals Brie of Camembert. Het botervlootje is veel eleganter dan een papieren verpakking en geeft je ontbijttafel een verfijnd accent.

L'Art de la Table Réinventé: Eierdopjes en botervlootjes

In de wereld van het koken onderscheiden twee producten zich door hun eenvoud en elegantie: de eierdopjesmaker en het botervlootje. Bij La Redoute onderscheidt deze categorie zich door een fusie van traditie en innovatie. Stel je een oogverblindend wit eierdopje voor van keramiek, delicaat geplaatst op een houten tafel. Het is niet alleen een eenvoudig bakje voor een gekookt ei, het is een decoratief stuk dat nieuwsgierigheid opwekt. Op dezelfde manier is een botervlootje niet langer een eenvoudig bakje, maar een centraal element op tafel, dat nut en esthetiek combineert.

Kwaliteitsservies: een keuze aan materialen en kleuren

La Redoute is zich bewust van het belang van details en biedt een gevarieerd assortiment eier- en botervlootjes. De gebruikte materialen, zoals keramiek of hout, worden gekozen om hun duurzaamheid en hun vermogen om na verloop van tijd te verfraaien. Elk product, een referentie op zich, is verkrijgbaar in een rijk en gevarieerd kleurenpalet, van klassiek wit tot felrood en subtiele pasteltinten. Deze kleuren zijn niet willekeurig gekozen: ze weerspiegelen de laatste trends in interieurdesign en voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende chef-koks.

Innovatie en onderscheidingen: de inzet van La Redoute

Bij La Redoute staat innovatie centraal bij elk product. Neem bijvoorbeeld een pak eierdopjes met avant-gardistische designs of een botervlootje met strakke, moderne lijnen. Elk item is ontworpen om een verbeterde culinaire ervaring te bieden, waardoor elke maaltijd een speciale gelegenheid wordt. En, in tegenstelling tot wat je zou denken, vertaalt dit streven naar uitmuntendheid zich niet in exorbitante prijzen. La Redoute streeft ernaar de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, zodat alle kook- en decoratieliefhebbers toegang krijgen tot producten van hoge kwaliteit.
30 45488.7486236458 172 PRODUCTION