Bureaus

117
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

Secretaresse, een afsluitbaar bureau

Een secretaire is een afsluitbaar bureau met een schuifsluiting of dubbele deuren. Deze werkruimte is elegant en ruimtebesparend en kan worden uitgerust met een schuifplank, laden en planken voor het opbergen van bijvoorbeeld pennen en schrijfpapier. Secretaresses zijn gemaakt van grenen, eiken, glas of metaal. Deze meubels in antieke stijl zijn bijzonder geschikt voor rustieke interieurs, maar passen ook goed in moderne kantoren en woonkamers.

Omdat het kantoor een integraal onderdeel van je huis is geworden, is het belangrijk om het met zorg en aandacht te kiezen. Of je werkruimte zich nu in een aparte kamer of in je woonkamer bevindt, er is een ruime keuze aan stijlen, materialen en kleuren die passen bij de inrichting van je huis. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig blad, laden, ladeblokken of ingebouwde planken, je vindt altijd het ideale meubel dat aan je behoeften voldoet.

Je werkruimte plannen

Of je nu werkt, speelt, op internet zoekt of gewoon video's bekijkt op je computer, het is belangrijk dat je meubilair goed aangepast en praktisch is. Je bureau moet goed georganiseerd zijn, met veel opbergruimte zodat je je documenten gemakkelijk kunt vinden, en het is onder andere belangrijk voor je rug dat je stoel comfortabel is. Verwaarloos de lichtbronnen niet, of ze nu natuurlijk of kunstmatig zijn, om je ogen niet onnodig te vermoeien.

Welk type bureau moet ik kiezen?

Hier vind je een grote voorraad bureaus, variërend van klassieke tot meer innovatieve producten zoals zit-sta bureaus of aan de muur gemonteerde bureaus die eenvoudig kunnen worden vastgezet op de hoogte die jou het beste uitkomt. Je keuze hangt af van hoe je het wilt gebruiken.

Kies voor dagelijks gebruik een ruim, gebruiksvriendelijk meubel met voldoende opbergruimte: laden, planken, enz. Als het om computers gaat, verwaarloos dan niet de ruimte die nodig is om de centrale verwerkingseenheid te huisvesten en de verschillende kabels te organiseren.

Kies voor een secretaire om ruimte te besparen. Deze is kleiner en vindt gemakkelijk zijn plaats in een hal of slaapkamer. Er zijn genoeg moderne design secretaires die passen bij de stijl van je huis.

Als je een kamer hebt die helemaal gewijd is aan je werkruimte, zou je wel eens verleid kunnen worden door een hoekbureau. Met zijn grote afmetingen geeft het je de mogelijkheid om een aantal opbergunits te plaatsen, zoals planken, een sokkel, sorteerders, modules... Of laat het blad vrij voor een strakke, eenvoudige look.

Een stijl kiezen die bij je past

Waar je je bureau ook installeert, het moet passen bij de stijl van je interieur. Eigentijds, industrieel, klassiek, verfijnd... het brede scala aan opties dat beschikbaar is, stelt je in staat om een bureau te kiezen dat volledig in harmonie is met de rest van je meubels en inrichting. Ook met de materiaalkeuze moet je rekening houden, afhankelijk van de stijl die bij je past: glas, eiken, spaanplaat of metaal, de variëteit is groot genoeg om het ideale meubel te vinden.

Tot slot is de kleur de beslissende factor bij je keuze. Wit of zwart, gekleurd, transparant of met een houttint, je voorkeur moet passen bij de stijl van de rest van je meubels en je interieurdecoratie. Kleuren zijn moeilijker te combineren dan houttinten, die gemakkelijker aan te passen zijn aan verschillende decoratiestijlen.

17 45484.3992380671 62 PRODUCTION