Bedbankjes & bedkoffers

12
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

De voordelen van meubels aan het einde van het bed

Ze besparen opbergruimte en zorgen tegelijkertijd voor een harmonieus slaapkamerontwerp. In plaats van de structuur van het bed zichtbaar te laten, kleden ze het aan met stijl, terwijl ze altijd waardevolle opbergruimte bieden. Met een aantrekkelijke bedcommode vinden je spullen eindelijk hun plaats. Door te kiezen voor een bedeinde of een bedbank heeft de kamer nu een plek om te zitten of om de kleren voor de volgende dag klaar te leggen.

Als je je nog steeds afvraagt waarom je een veilige bench zou kopen, dan zijn er verschillende om uit te kiezen.

Eerst en vooral moet je het praktische aspect van dit type meubel in overweging nemen: het biedt je een aanpasbare zitting, je kunt het openen en er een heleboel spullen in opbergen. De zitting kan worden aangepast, want je kunt kiezen voor een eenvoudige houten kistbank en hem gezelliger maken door er zachte kussens op te leggen, zodat je zo comfortabel mogelijk kunt zitten. En zelfs als hij geen rugleuning heeft, staat niets je in de weg om hem naast een muur te zetten zodat je er tegenaan kunt leunen - ook hier kun je kussens toevoegen voor extra rugcomfort.

Als het op opbergen aankomt, is het aan jou om te beslissen wat je wilt opbergen: meer kussens, plaids of dekens, boeken of zelfs speelgoed... De opbergbank geeft je veel extra opbergruimte!

Zorgvuldige materialen

Als je op zoek gaat naar je toekomstige kistbank, zul je snel merken dat er een grote verscheidenheid aan modellen is, de een nog mooier dan de ander. Je materiaalkeuze hangt helemaal af van je smaak en behoeften op het gebied van interieur en sfeer.

Je kunt kiezen voor een eenvoudige houten kistbank voor een minimalistische, opvallende look. Voor een iets meer bohemien gevoel, aarzel dan niet om te kiezen voor een rotan bank, een slijtvast materiaal dat zijn waarde heeft bewezen.

Als je een vleugje verfijning wilt toevoegen aan je interieur, kies dan voor een bank bekleed met stof (katoen, fluweel, linnen), al dan niet gestoffeerd. Het zal niet alleen comfortabeler zijn, maar het effect zal des te mooier zijn!

De veilige bank, te installeren waar je maar wilt

Bij een bank denken we meteen aan een tafel om de bank omheen te zetten. Maar een bank met een commode biedt veel meer mogelijkheden dan dat.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het aan je eigen tafel te installeren: in de eetkamer om bestek toe te voegen of in de woonkamer om meer zitplaatsen te bieden voor een bordspel of een film op tv.

Maar je kunt ook besluiten om een commodebank in je slaapkamer te installeren: ideaal aan het voeteneind van het bed, zodat je er 's ochtends op kunt zitten terwijl je je klaarmaakt en het geeft je extra opbergruimte waarin je bijvoorbeeld je beddengoed, kleren of andere voorwerpen die je binnen handbereik wilt houden, kunt opbergen.

Nog origineler, de bank kan ook in de badkamer worden geplaatst! In een ruimte waar meestal weinig zitplaatsen zijn, geeft het bankje je een comfortabele plek om te zitten als je onder de douche vandaan komt of een schoonheidsbehandeling ondergaat. Bovendien kun je handdoeken en schoonheidsproducten die wachten op gebruik opbergen in de koffer.

10 45456.6890873843 219 PRODUCTION