Opbergers kinderkamer

177
*Met de code KING, ontvangt u €35 korting per aankoop van €100 op de collecties meubelen, decoratie, woontextiel, bedden & matrassen van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt direct toegepast in het winkelmandje. De korting, met een maximum van €1750, wordt verdeeld over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Dit exclusieve aanbod is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen en geldig t/m 1 mei 2024, zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Een overzichtelijke wereld met opbergruimte voor kinderen

Om kinderen aan te moedigen om op te ruimen, is er niets beter dan accessoires die zijn aangepast aan hun leeftijd, behoeften en smaak. Om je te helpen de ruimte van je kind te organiseren, hebben we een uitgebreide selectie kinderopbergers voor de slaap- of speelkamer samengesteld. Van een boekenkast voor hun boeken tot een opbergdoos voor hun speelgoed, hier is een ruime keuze aan meubels en voorwerpen die perfect zijn voor jonge kinderen. Voor kleding hebben we een assortiment praktische ladekasten. Je vindt ook kledingkasten en kapstokken in een reeks strakke en felle kleuren die passen bij de smaak van de allerkleinsten. De kistbank is ruimtebesparend en eenvoudig te installeren, en is een ideale opbergoplossing voor het grote speelgoed van kinderen, terwijl het ook een comfortabele bank is om op te zitten. Op onze pagina met kinderopbergers vind je ook bureauaccessoires zoals pennenbakjes, kluisjes en doosjes in verschillende maten. Voor een echte blikvanger kies je voor kinderopbergers versierd met motieven van striphelden. Of je nu op zoek bent naar houten, metalen of stoffen opbergers voor kinderen, wij hebben precies wat je nodig hebt.

Ben je het zat om te zien dat de slaapkamer van je kind een puinhoop is? Er is maar één oplossing: meubels kopen. Er is een ruime keuze aan opbergmeubels die praktisch nut, ruimte en design combineren. Zoals in elke kamer heeft elk meubelstuk in de kinderkamer zijn eigen functie.

Opbergruimte voor speelgoed

Kinderen moeten spelen - dat is essentieel voor hun groei en verbeelding. Maar daarna moeten ze ook leren opruimen en daarvoor hebben ze geschikte meubels nodig, zodat ze hun speelgoed zelf kunnen opruimen.

Afhankelijk van het kleurenschema van de slaapkamer van je kind, moet je de kleur van de opbergmeubels daarop afstemmen. In witte, gekleurde of neutrale tinten is het belangrijkste dat de meubels praktisch zijn voor je kleintje, zodat hij zelf bij zijn spullen kan. Je kunt kiezen voor een onderkast die helemaal open is, met planken om gemakkelijk spullen op te bergen.

Gemengde kasten met kasten en legplanken zijn net zo praktisch en kunnen worden gebruikt om wat speelgoed uit de weg te ruimen. Die met nissen hebben vormen die zowel ouders als kinderen aanspreken.

De speelgoedkist, die door veel ouders wordt gekozen, heeft vaak veel opbergruimte. Kinderen kunnen naar believen het speelgoed kiezen dat ze nodig hebben en de kist met plezier leegmaken. Je vindt speelgoedkisten in wit, gekleurd, met of zonder poten, en in hout en stof.

Ook hutkoffers zijn erg populair. Ze versieren de slaapkamer van je kind en dienen ook als opbergruimte. Ze zijn het perfecte product voor wie van versieren houdt.

Inrichting voor beginnende lezers

Kinderen hebben vaak al op jonge leeftijd een passie voor boeken en deze boeken nemen veel ruimte in beslag in de slaapkamer. Er zijn verschillende manieren om ze op te bergen.

Voor de kleintjes kun je kiezen voor een lage boekenkast met wieltjes, zodat ze hun boeken overal mee naartoe kunnen nemen. Een houten boekenbak is ook ideaal om boeken in op te bergen. Voor oudere kinderen is een combinatie van boekenkast en plank perfect.

Inrichten met opbergruimte

Opbergers voor kinderen zijn echte decoratieve elementen geworden die het thema of de sfeer van de kamer weerspiegelen. Opbergplanken kunnen aan de muur worden bevestigd om de kamer tot leven te brengen met foto's, knuffels of boeken.

Om je jassen of jacks op te bergen, zijn gekleurde of houten kapstokhaken de perfecte manier om je muren op te fleuren. En voor een nog imposantere uitstraling kun je kiezen voor een kapstok.

Kinderen kunnen ook een verantwoordelijkheidsgevoel krijgen terwijl ze plezier hebben met opbergen. Door een stoffen, rotan of jute wasmand te installeren in de vorm van dieren of met patronen, zullen ze het erg leuk vinden om net als hun ouders een wasmand te hebben, en ze zullen je een plezier doen zonder het te beseffen.