Muur decoratie

53
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

Je kind heeft een plek nodig die helemaal bij hem past. Een plek die ze kunnen gebruiken als toevluchtsoord als ze van streek zijn, als speelkamer met hun vriendjes of gewoon als een intieme ruimte waar ze geheimen kunnen delen en rustig kunnen kletsen. De stijl van de slaapkamer is in overeenstemming met de leeftijd van je kroost. Voor peuters en baby's ligt de nadruk op het coconeffect, met een zacht decor dat doet denken aan hun favoriete helden. Voor oudere kinderen zijn hun interesses een typische inspiratiebron voor de inrichting. Het moet hun passies naar boven brengen zodat ze zich echt thuis voelen en er hun hol van maken. Natuurlijk verandert de sfeer in de loop der jaren naarmate het kind groeit. Het moet altijd hun wereld weerspiegelen. Je kunt verschillende wanddecoraties gebruiken om deze metamorfose bij te houden, tot groot plezier van je kleintjes.

Esthetisch en gepersonaliseerd

Als het om wanddecoratie gaat, begint het allemaal bij de muren zelf. Behang is weer helemaal terug en speelt een belangrijke rol in je project. Het is een geweldige manier om je ruimte een persoonlijk tintje te geven. Voor de kleintjes zijn patronen met personages uit kinderboeken of tekenfilms een must. Er zijn tal van mogelijkheden, van teddyberen en zeemeerminnen tot sterrenstelsels en dieren. Al deze ontwerpen zullen de verbeelding van je kind stimuleren en ze meevoeren naar zoete dromen. Voor oudere kinderen zijn silhouetten van wolkenkrabbers of emblematische monumenten uit verschillende landen ideaal. Je kunt ook een sticker op een deel van de muur plakken. Met een lichtere look zal het een echte impact maken en je inrichting verfraaien. Als je eenmaal een drager hebt gekozen, kun je het plaatje compleet maken met een pluchen trofee of een lijst met een naïeve tekening. Hang een paar gouden vogels, vlinders of libellen op, of kleurrijke foto's of prikborden voor de oudere kinderen. Er zijn ook posters in alle stijlen verkrijgbaar. Verander ze na verloop van tijd. Van kinderfiguren tot dieren en tot nadenken stemmende citaten, de keuze is enorm.

Decoratief en praktisch

Waarom decoratie niet combineren met praktisch nut? Denk aan de spiegels die verkrijgbaar zijn in een grote verscheidenheid aan stijlen en materialen. Er zijn rieten of zwarte spiegels en metalen spiegels in de vorm van een ster of maan die perfect zijn om bij weg te dromen. Weer andere hebben de vorm van dieren en passen prachtig bij behang of stickers die deze wereld oproepen. Als we het hebben over praktisch in een kinderkamer, denken we meteen aan opbergruimte. Plaats planken, op een of meer niveaus, waar je peuter zijn schatten kan uitstallen zonder dat ze de beschikbare ruimte in beslag nemen. Voor kleine spullen kun je kiezen voor een wandkast met meerdere vakken. Je kunt het helemaal afmaken met een klok. In de vorm van een koekoeksklok, een prinses, een panda of een tekenfilm kan je kleuter je de tijd vertellen en je eraan herinneren wanneer het tijd is om naar school te gaan. Eindelijk combineert de slaapkamer het praktische met het aangename, tot ieders tevredenheid.

14 45488.7486236458 63 PRODUCTION