Kindercommode

9
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Babycommode

De commode is een opbergmeubel met lades tot 1,20 meter hoog. Als aanvulling op de babykleerkast is de commode net zo geschikt voor de babykamer als voor de badkamer. Dit kindermeubel is verkrijgbaar in pastelkleuren, massief grenen of wit hout en bevat soms ook een commode. In de lades kun je alle toiletartikelen van je baby opbergen: luiers, talkpoeder en andere verzachtende crèmes. De kindercommodes die in deze online shop worden verkocht, zijn gemakkelijk zelf in elkaar te zetten en worden op afspraak bij je thuisbezorgd.

Een commode is een essentieel meubelstuk voor de slaapkamer van je kind. Het houdt de kamer altijd netjes. Ontdek onze selectie commodes, afhankelijk van de leeftijd van je kind en de decoratiestijl die je hebt gekozen.

Een ladekast om je slaapkamer netjes te houden

Richt de slaapkamer van je kind in stijl in met onze selectie ladekasten. We bieden lage meubels zodat kinderen gemakkelijk bij de lades kunnen om hun spullen of kleren op te bergen. Het is een leuke manier om al op jonge leeftijd te leren opruimen.

Een commode maakt de inrichting van de slaapkamer van je kleintje compleet, naast een kledingkast of planken. Je kunt kiezen uit verschillende modellen: design, traditioneel, exotisch hout, enz. Hij kan worden geïnstalleerd in een slaapkamer, badkamer of speelkamer.

Het is ook essentieel meubilair voor je baby. Je kunt er op verschillende manieren een commode in plaatsen. Lades kunnen worden gebruikt om toiletartikelen, luiers en andere verzorgingsproducten in op te bergen. Laat ruimte over voor de kleertjes van je kleintje. Houd alle spullen van je baby binnen handbereik. Afhankelijk van het model kunnen de commodesteunen worden verwijderd. Je commode kan dan worden aangepast aan de leeftijd van je kind.

Een breed assortiment ladekasten

Ontdek ons assortiment ladekasten op onze site. Sommige zijn er in neutrale tinten: wit, grijs, zwart, enz. Andere bieden een meer opvallende look, zoals exotische houtsoorten zoals mango. Kies modellen die meegroeien met de leeftijd van je kind.

Er zijn nog ladekasten die beschilderd en versierd zijn met motieven die om avontuur vragen. Bekijk ons assortiment commodes met dieren- of tropische motieven die perfect zouden zijn om de slaapkamer van je kind te versieren.

Je kunt de voorkeur geven aan meubels in effen kleuren zoals lichtroze, pastelgeel, lichtgroen of turkoois blauw. Dit soort meubels zal de sfeer in de slaapkamer van je kleintje opfleuren.

Onze ladekasten zijn er nog steeds in verschillende vormen. De ladekast met drie lades is zeker het meest gangbare model. Er zijn ook modellen met halve laden voor opbergvakken. Andere hebben ingebouwde planken om decoratieve spullen op te zetten of boeken op te bergen.

We streven ernaar onze klanten steeds meer meubels van verantwoorde herkomst aan te bieden, in het bijzonder met het FSC- en PEFC-label. Om optimale veiligheid voor je kinderen te garanderen, geven we de voorkeur aan ladekasten die zijn ontworpen zonder giftige lijmen, vernissen of verven.

Verken onze site en ontdek onze selectie meubels voor de slaapkamer van je kind. Je kunt bedden en commodes uit dezelfde collectie kopen die perfect combineren om een unieke sfeer te creëren.

Gebruik onze producten om een decoratiestijl te creëren die de persoonlijkheid van je kind weerspiegelt en hem of haar leuke, inspirerende opbergmogelijkheden biedt. Onze aantrekkelijke prijzen en leveringsvoorwaarden garanderen dat je de slaapkamer van je kind snel kunt inrichten.

14 45462.6114667708 392 PRODUCTION