Beeldje

44
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Verfijnde decoratie met een paar beeldjes

Ben je op zoek naar decoratieve voorwerpen om je woonkamer of eetkamer een persoonlijk tintje te geven? We raden je aan om een paar elegante of romantische beeldjes te kiezen die perfect in je interieur passen, ongeacht de stijl.

In slechts een paar klikken kun je het beeldje bestellen dat geweldig zal staan in je woonkamer of slaapkamer. Het is tijd om de verschillende modellen te ontdekken die we voor je hebben geselecteerd in onze online shop.

Een paar tips voor het inrichten van je huis

Als je je eetkamer, slaapkamer of woonkamer op een verfijnde manier wilt inrichten, is het essentieel om de tijd te nemen en te beginnen met het bepalen van een eenheid van stijl. Als je dwangmatig alle prullaria, vazen, beeldjes en schilderijen koopt die je mooi vindt, loop je het risico dat de kamer een rommeltje wordt.

Zodra je een stijl hebt gekozen, eigentijds, klassiek, landelijk of vintage, kun je op zoek gaan naar decoratieve voorwerpen die aan je criteria voldoen. Maar maak niet de fout om elk meubelstuk te overladen. Als je een mooi bronzen of terracotta beeldje niet kunt weerstaan, overweeg dan om het te vervangen door een ander snuisterijtje. Op deze manier kun je je inrichting aanpassen aan je stemming of het seizoen en je gasten verrassen telkens als ze langskomen.

Het is ook een goed idee om de kleuren in dezelfde ruimte te houden. Karakteristieke tinten zoals ecru, grijs of linnen staan mooi bij meubels en kunstvoorwerpen en hebben een rustgevend effect. Je kunt echter wat fellere accenten toevoegen door een kussen, een paar kaarsen of een fruitschaal in contrasterende tinten te kiezen.

Als je een intiemere sfeer wilt creëren in je woonkamer, kies dan voor warme kleuren, rood en oranje. Houd er wel rekening mee dat het moeilijk is om meer dan twee dominante kleuren in dezelfde kamer te combineren.

Voeg in de lente, kerst of herfst een paar kleurspatten toe die het seizoen weerspiegelen. Een mooi boeket lentebloemen, lichtslingers voor de feestdagen, een schaal gevuld met bladeren, noten en kastanjes .... - de keuze is aan jou.

Decoratieve stijlen en objecten

Zodra je de stijl en kleuren voor je huis hebt gekozen, kun je op zoek gaan naar de decoratieve objecten die het huis persoonlijkheid geven.

Je kunt bijvoorbeeld beeldjes vinden met strakke lijnen en art pop-schilderijen die passen bij een flat in moderne stijl.

De neo-industriële look is erg in de mode en biedt ruimte voor een paar grillige accenten, zoals metalen kasten die doen denken aan garderobes in fabrieken, hanglampen in de stijl van werkplaatslampen en beeldjes gemaakt van gerecyclede materialen.

Denk voor een landhuis aan fruitsculpturen, grote karrewielen, dierenfiguren en grote klokken.

Een Boeddhabeeld in een Zen woonkamer, een vogelkooi in een romantische slaapkamer, een oude radio in een vintage woonkamer - laat je fantasie de vrije loop om een interieur te creëren dat bij je past.

En als je ervan houdt om op koopjes te jagen en voorwerpen uit het verleden te ontdekken, kun je ze met kleine accenten in je woonkamer verwerken, zonder de kamer in een tweedehandswinkel te veranderen.

Beeldjes

beeldjes en andere curiosa wachten op je in onze sectie Meubels & Meubels.

19 45488.7486236458 50 PRODUCTION