Wanddecoratie

76
*Met de code KING, ontvangt u €35 korting per aankoop van €100 op de collecties meubelen, decoratie, woontextiel, bedden & matrassen van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt direct toegepast in het winkelmandje. De korting, met een maximum van €1750, wordt verdeeld over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Dit exclusieve aanbod is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen en geldig t/m 1 mei 2024, zolang de voorraad strekt.
Alles over:
Wanddecoratie, een vleugje originaliteit op de muren. Al sinds mensenheugenis worden muren versierd om woonruimtes op te fleuren. Wat voor kamer het ook is, er gaat niets boven een wanddecoratie om je ruimte te personaliseren en in te richten naar jouw smaak. Onze selectie objecten biedt je een ruime keuze aan wanddecoraties die de laatste decoratietrends volgen. In een slaapkamer wanddecoratie van stofJe kunt je muur een etnisch tintje geven met een wandkleed of wandkleed. Voor een harmonieuze inrichting kun je het gekozen object combineren met beddengoed in dezelfde tinten of patronen. Kies in de woonkamer voor een lichtbak met berichten, ideaal om je stemming van de dag uit te drukken, een snelle notitie door te geven en nog veel meer. In de gang kan de metalen wanddecoratie in de vorm van een kastje is een uitstekende keuze voor het opbergen van post, sleutels en alles wat je maar wilt. Het kan bijvoorbeeld boven een metalen console worden geplaatst om een gang in te richten. Als je op zoek bent naar een wanddecoratie keukenEen set lijsten is perfect. Je kunt er foto's in doen van je mooiste culinaire creaties om bij het thema van deze kamer te blijven.

In tegenstelling tot andere oppervlakken die weinig gebruikt worden, is de muur meestal de ster van decoratiezaken. Alleen al de schaal van de ruimte biedt een enorm decoratief potentieel en maakt het gemakkelijk om decoratieve voorwerpen tentoon te stellen. Foto's, afbeeldingen en planken nemen vaak een ereplaats in.

De fotolijst

Een geweldige klassieker. Fotodisplays zijn favoriet bij muurdecorateurs en hun succes kan worden toegeschreven aan een aantal factoren. Foto's zijn over het algemeen kleurrijk en brengen een breed scala aan kleuren die muren met vaak effen schilderwerk opfleuren. Hoewel bevroren op glanzend papier, roept de foto een gevoel van levensvreugde op. Jeugdherinneringen, vakantiebestemmingen of belangrijke momenten, de afdrukken geven vaak de belangrijkste gebeurtenissen in iemands leven weer. Je gasten willen vast en zeker dichter bij de muur komen om je foto's beter te bekijken. Zorg er dus voor dat je ze rangschikt door te kiezen voor een lijst met draad of bamboe. Klassieke rechthoekige fotolijsten werken net zo goed, vooral als je van tevoren goed hebt nagedacht over de indeling.

De klok

Door de combinatie van esthetiek en functionaliteit is de klok een essentieel onderdeel van elk verticaal oppervlak. De ronde klok heeft jarenlang hoogtij gevierd en is nu verkrijgbaar in verschillende materialen: hout, etnisch metaal, marmer en zelfs herbarium voor een cocooning design. Vergeet niet een stille klok te kiezen voor kamers waar rust heerst. Je kunt ook spelen met transparantie met klokken zonder rugleuning.

Muurstickers

Muurstickers, slachtoffer van hun eigen succes, hebben het voordeel dat ze alle generaties aanspreken. Dankzij het volledig vrije gebruik, opent het het veld van mogelijkheden en wekt het je creatieve potentieel. Dus ook al zijn de dieren- en plantenmotieven legio, er is een oneindige keuze aan thema's (letters, cijfers, monumenten, silhouetten...). Ze zijn vaak herpositioneerbaar en geven je de luxe om van gedachten te veranderen wanneer je maar wilt. Je kunt stickers ook gebruiken als aanvulling op een fysiek object, bijvoorbeeld om de randen van een bedlampje op de muur te markeren.

De wandplank

Dit kleine object kan niet zomaar overal worden geplaatst. Net zoals de eerder genoemde objecten gebruikt kunnen worden op vlakke oppervlakken (op een bureau, een ladekast), kan de plank nergens anders geplaatst worden dan aan de muur. Hij is heel praktisch om planten of prullaria op te zetten en zal zeker een plaatsje vinden in je inrichting. Gebruik hem als vitrinekast om je recente lectuur te laten zien, verberg een vlekkerig stuk muur of vul een geïsoleerde plek op. Onderscheid je van de massa door een glazen plank te kiezen die het karakteristieke of kunstmatige licht in je ruimte reflecteert.

De spiegel

"Spiegeltje, spiegeltje, vertel me wat het mooiste object is om mijn muur mee te versieren. Nou, dat zou het wel eens kunnen zijn! Het is een echte tovenaar van reflecties en licht en geeft de illusie van een grotere ruimte, vooral door diepte toe te voegen. Hij is verkrijgbaar in vele vormen en maten en kan gemaakt zijn van rotan, messing, metaal of herbarium. Kies er een in de vorm van een zon om je kamer nog meer warmte te geven.

15 45393.4675451042 454 PRODUCTION