Spiegels

161
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Spiegels verbeteren en vergroten woonruimtes.

Een wandspiegel is niet alleen een nuttig object om jezelf te bekijken, maar ook een decoratief object. Spiegels kunnen worden gekozen op basis van het ontwerp van de kamer: klassiek, eigentijds, uitgesneden, enz. Wandspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gemaakt van hout, metaal, grenen, teak of mahonie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rond, ovaal, bull's-eye of rechthoekig. Eenmaal gekozen kunnen ze worden verfraaid met spiegelstickers om ze op een originele manier te personaliseren.

Soms gemeden, vaak aanbeden, de spiegel is een onmisbaar accessoire om de schoonheid van degenen die erin kijken te verbeteren, maar het is ook een essentieel onderdeel van interieurontwerp. Er is bijna geen huis dat niet minstens één spiegel heeft. Vrijstaand of aan de muur, alles is mogelijk. Of het nu gaat om het bevestigingssysteem, de materialen die voor de lijst worden gebruikt, de kleuren of zelfs de vormen, de spiegel kan worden gebruikt om een vleugje sprankeling in huis te brengen.

Waarom een spiegel kopen?

Als je net verhuisd bent en nog geen spiegels hebt, of als je je huis opnieuw gaat inrichten, moet je absoluut investeren in spiegels. Hier zijn de 4 belangrijkste voordelen van een spiegel in je huis.

Voordeel 1: Geef je inrichting wat pit

Spiegels zijn niet langer alleen nuttig om je schoonheid te accentueren. Met zijn moderne design en originele kaders en vormen is de spiegel een echte aanwinst voor je inrichting. Ideaal geplaatst in een woonkamer, op een kale muur, kan een spiegel met een rotan lijst het verschil maken. Stervormige spiegels zijn perfect voor de kinderkamer.

Voordeel 2: de magische spiegel die kamers vergroot

Spiegels worden veel gebruikt door interieurontwerpers om een smalle ruimte visueel te vergroten. Dankzij de optische illusie die door de spiegel wordt gecreëerd, lijkt de ruimte groter, vooral door de verandering in perspectief die door het reflecterende oppervlak wordt veroorzaakt. Om dit te bereiken kun je wandspiegels van vloer tot plafond overwegen. Om een oneindigheidseffect te creëren, plaatst u twee spiegels tegenover elkaar.

Voordeel 3: een coup d'éclat

Elke spiegel, strategisch geplaatst, kan licht brengen in een kamer die een beetje donker is. Plaats hiervoor je spiegel tegenover een raam, een glazen deur of een veluxraam. Het daglicht reflecteert en verlicht als bij toverslag je interieur.

Voordeel 4: de bedrieglijke spiegel

Spiegels zijn ideaal om trompe-l'oeil effecten te creëren. Hou je van groene planten, maar is je huis te klein? Plaats een spiegel naast je planten om de illusie van een mini-jungle te creëren. Zwart, hout, glas, rechthoekig, verbonden of met achtergrondverlichting, de spiegel kan worden aangepast aan elke kamer in huis. Bezoek vandaag nog je plaatselijke winkel om de spiegel te vinden die je nodig hebt.

Spiegels en feng shui

De kunst van feng shui is het vermogen om de energieën van een leefruimte te harmoniseren voor sereniteit en een goede gezondheid. Spiegels hebben een speciale plaats in deze oude discipline. In feng shui wordt de spiegel gezien als een versterker van energie, die helpt om de energie harmonieus te laten circuleren. Hiervoor zijn een paar regels essentieel:

  • Plaats je spiegel strategisch om een kamer op te fleuren of te vergroten en de juiste energieën aan te trekken.
  • Plaats je spiegel niet met je gezicht naar de voordeur - dan worden de positieve energieën naar buiten gereflecteerd - of met je gezicht naar je bed.
  • Bewaar geen gebroken, gebarsten of beschadigde spiegels.
13 45488.7486236458 63 PRODUCTION