Vazen & bloempotten

184
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

Glazen, keramische of metalen vaas en deksel voor binnenpotten

Valentijnsdag, moederdag, verjaardagen: elke gelegenheid is goed om bloemen te ontvangen. Om deze speciale gelegenheid te eren, moet het boeket in een mooie vaas worden gezet. Transparante glazen vaas, ronde vaas voor een bol boeket, decoratieve vaas met een origineel ontwerp, grote keramische vaas: deze online decoratiewinkel heeft een collectie vazen voor alle interieurstijlen. Zorgvuldige levering van breekbare artikelen binnen 48 tot 72 uur.

Zoals we allemaal weten, brengen planten leven en puurheid in je huis. Of ze nu hangen of klimmen, groen of bloeien, groot of klein zijn, ze hebben veel deugden en zijn even rustgevend als decoratief. Het is heel belangrijk om ze te verzorgen: snoei ze, behandel ze, geef ze water, bescherm ze, vertroetel ze... Kortom, je moet van ze houden! Maar dat is nog niet alles. Ze houden ervan om in de schijnwerpers te staan. Dus waarom zou je je kleine protégés geen nieuw leven inblazen? Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om ze een nieuw leven te geven. Dit kan de gelegenheid zijn om een vleugje decoratie aan je huis toe te voegen!

Een waar festival van materialen

Als het op potten en plantenbakken aankomt, komen we letterlijk aan alle smaken tegemoet. Daarom heb je de keuze uit texturen die op zich al uitnodigen tot reizen: keramiek, rotan, aarde, mango, metaal, rubber, steengoed, raffia, barnsteen, hars of bamboe... Je kunt je kleine binnentuin een exotisch tintje geven of kiezen voor een meer traditionele inrichting. Wees niet bang om te spelen met verschillende stijlen, met vrijstaande, tafelmodellen, aan de muur of hangend... Er zijn ook veel glazen modellen (al dan niet gerecycled) die een breed scala aan vormen en maten bieden in sobere, evenwichtige reeksen.

Een breed scala aan kleuren

Als je je thuis wilt voelen, is het essentieel dat je plantenbak of potplant past bij de sfeer van je huis. Woon je omringd door felle kleuren of juist door karakteristieke, sobere tinten? Hou je van de authenticiteit van een sfeer aan zee of van het strakke design van een industriële omgeving? Je kunt spelen met de puurheid van wit, de oneindigheid van zwart, de energie van rood, de zachtheid van groen, de vrolijkheid van geel... Je kunt ook een uniforme, monochrome omgeving creëren of juist variëren met pleziertjes en kleuren om je wereld karakter te geven en je fantasie de vrije loop te laten.

Een betrouwbaar en efficiënt besturingssysteem

Door online te bestellen kun je met een gerust hart je keuze maken en een enorm assortiment vergelijken. Dankzij een duidelijke, gedetailleerde beschrijving kun je vinden wat het beste bij je past, wat bij je plant en je persoonlijkheid past. De prijzen worden duidelijk weergegeven, zodat je jezelf kunt trakteren ongeacht je budget. Er zijn verschillende bezorgopties beschikbaar en zendingen worden altijd beschermd en zorgvuldig verpakt zodat je aankoop in perfecte staat aankomt, of het nu gaat om een kleine metalen wandlamp of een grote rustieke terracotta pot. Alles wordt in het werk gesteld om je leven te vereenvoudigen en je te voorzien van kwaliteitsreferenties. Dus één ding is zeker: als je hier klikt, zullen je bloemen er nog beter uitzien!

18 45488.7486236458 63 PRODUCTION