Fotolijstjes

7
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Hoe kies ik een fotolijst?

De keuze van fotolijsten wordt in de eerste plaats bepaald door de kamer waarin ze komen te hangen. Dit bepaalt vervolgens de kleuren, afmetingen en materialen. Voor een schilderijlijst hangt alles af van het doek zelf en de individuele smaak: kunst kan niet worden uitgelegd, het moet worden gevoeld. Wat interieurdecoratie betreft, is een fotodoek of foto op canvas een originele manier om een muur te versieren. Met hetzelfde idee om een kamer te personaliseren, kan een digitaal frame worden gebruikt om de bovenkant van een meubelstuk te versieren: een getuigenis van gelukkige momenten met familie of vrienden die maar doorgaan.

Foto's zijn een prachtige manier om herinneringen levend te houden. Of het nu gaat om oude familiefoto's, een vakantie aan zee met vrienden of de geboorte van je jongste kind, fotoalbums staan vol met die speciale momenten. Helaas worden fotoalbums zelden geraadpleegd, ook al is het zo leuk om regelmatig langs een foto te lopen die een glimlach op het gezicht tovert. Om van deze herinneringen te genieten zonder het risico te lopen de foto te beschadigen, is een fotolijst het onmisbare hulpmiddel om de foto te tonen en te beschermen tegen stof en licht.

Monturen in elk materiaal en elke kleur

Omdat fotolijsten ook decoratieve objecten zijn die mensen graag in hun huis willen bewonderen, moeten ze bij het interieur passen.

La Redoute biedt merkfotolijsten die allemaal uniek zijn en hun eigen visuele identiteit hebben, zodat ze bij de stijl van elk interieur passen.

Van de klassieke houten fotolijst tot de witte of zwarte mix'n'match of metalen fotohouder voor aan de muur, er is keuze uit verschillende materialen en kleuren om het beste uit je foto's te halen.

Omdat elke decoratie uniek is, biedt La Redoute de meest uitgebreide catalogus om je te helpen de lijst te vinden die bij je smaak past en die de foto van je familie of vrienden het best tot zijn recht laat komen.

Een van onze topproducten is de bedrade kluwenlijst, rechthoekig of rond, resoluut chic en modern, waarin je meerdere foto's kunt schuiven om alle weergaven in één oogopslag te hebben.

Het waslijnframe is bijzonder populair en schattig. Hang het in de slaapkamer van een kind en het zal er geweldig uitzien.

Het tafelframe is een tijdloze favoriet. Met een houten frame is het perfect voor een strakke inrichting in Noorse stijl. In zwart is het perfect voor een industriële stijl, of in wit voor een tijdloze look.

De kratfotohouder met 9 clips staat prachtig in elke woonkamer.

Breng je foto's helemaal naar je bureau met de fotoklemhouder. Discreet maar leuk, het zal je werkplek opvrolijken.

Voor jezelf of als cadeau, een fotolijst is een ideaal cadeau dat altijd gewaardeerd wordt en praktisch is.

Profiteer van onze frames tegen onverslaanbare prijzen

Omdat we geloven in "Made in France", werken we graag samen met onze lokale bedrijven om je mooie, degelijke producten van hoge kwaliteit te kunnen bieden die hier thuis worden gemaakt.

Omdat het mogelijk is om ethisch te werken, vinden we het onze plicht om producten aan te bieden tegen onverslaanbare prijzen.

Profiteer van gratis bezorging bij een Relais Colis punt vanaf €29.

19 45428.6388057407 63 PRODUCTION