Kaders & schilderijen

30
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Tabel

Bij interieurontwerp zijn het niet alleen meubels en linnengoed die tellen. Lijsten en foto's sieren elke kamer. Voor een acid pop sfeer zal een gestileerde lijst in de stijl van Andy Warhol de woonkamer opfleuren. Voor een zengevoel dat uitnodigt tot reizen, denk je aan een landschaps- of bloemenfoto in de slaapkamer. Voor een vintage gevoel in de keuken geeft een lijst van verweerd hout karakter. Kunst verrijkt je interieur. Het voegt diepte en perspectief toe aan je kamers. Het kan ze zelfs vergroten. In donkere kamers verlicht en verwarmt het de sfeer. Maar kunst is ook een venster, een mooie ontsnapping midden in je huis. In je huis wordt kunst decoratie en verfraait het je kamers. Het maakt ze warmer en aangenamer om in te wonen. Schilderijen nemen hier een speciale plaats in. Ze zijn de uitdrukking van een kunstenaar in osmose met je huis. Het kan niet misgaan! Profiteer het hele jaar door van onze nieuwe producten en onze lage prijzen, voor een steeds vernieuwde artistieke decoratie. Of het nu gaat om hedendaagse kunst, een landschap of een imitatie van een meesterwerk, de keuze is moeilijk. La Redoute biedt u een selectie van drie originele drieluiken. Elk heeft een origineel thema. Alle kunstenaars in de dop zullen verrukt zijn. Sommige willen je meenemen op reis. Kom met de New York tryptic kijken naar de zonnige skyline op een herfstochtend. Uitvergroot kijken gegarandeerd. De hart-trialptic is de artistieke tegenhanger van je liefde. Kijk er elke dag liefdevol naar en je zult aan je soulmate denken, zelfs als ze er niet is. Voor een meer rustieke stijl brengt de patrijspoort tryptic je naar de stranden van de wereld. Leun achterover en kijk erdoorheen, en misschien voel je de zeebries.

Schilderijen zijn een van de belangrijkste ingrediënten voor het succes van je interieurinrichting. Ze staan voor kunst en elegantie en verfraaien elke kamer in huis, van de woonkamer tot de keuken, van de slaapkamer tot het kantoor. Een bedrukt canvas is altijd een decoratief element dat perfect integreert en harmonieert met de decoratieve elementen die al in een huis aanwezig zijn. Je kunt het ook gebruiken om je inrichting op te fleuren met heldere, levendige afbeeldingen. Bovendien zijn de mogelijkheden van dit decoratieve object vrijwel onbeperkt. Ontdek snel een selectie schilderijen en bedrukte doeken.

Een ruime keuze voor elke kamer in huis

Een frisse, karakteristieke woonkamer is veel rustgevender. Een wanddecoratie bedrukt met planten of een dierenvoorstelling boven de televisie is het ideale product om ontspanning te bevorderen. Een abstract schilderij in een frame brengt een vleugje moderniteit, originaliteit en scherptediepte in een smalle gang. Een XXL bedrukt canvas van een landschap, zoals een waterval in het bos, dat de hele slaapkamermuur bedekt, van de bovenkant van het bed tot het plafond, zorgt zeker voor een rustgevende ontsnapping voor het slapengaan. Wat zou een keuken zijn zonder een metalen bord met "keukenregels"? Het leistenen memobord is ook een geweldige plek om recepten of het boodschappenlijstje op te schrijven. Als je een koffiefanaat bent, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wandhanger met een koffiekopje. Een foto of geprint canvas voegt diepte toe aan het toilet en een vleugje originaliteit aan een kamer waar het vaak aan beide ontbreekt. Om je hoofd gerust te stellen en je kantoor werkvriendelijker te maken, kun je kiezen voor een foto op glas of een magneetbord om je bureau op te ruimen en wat ruimte te besparen zodat je in betere omstandigheden kunt werken.

Leg je hand op het doek of schilderij dat je muren zal sieren

Als je muren kaal zijn, loopt je interieur, zelfs als het mooi is ingericht, het risico elegantie en persoonlijkheid te missen. Bekijk onze selectie doeken en schilderijen en kies uit de vele opties. Je kunt de kleuren, het thema, het merk, de prijs of zelfs de Franse of niet-Franse oorsprong van je toekomstige interieurstukken kiezen. Als je ervan droomt om er even tussenuit te zijn en de wereld rond te reizen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukt canvasdoek dat een gedenkwaardige vakantie voorstelt of een plek die je graag zou willen bezoeken. Als je de voorkeur geeft aan dieren, kun je kiezen uit een reeks canvasformaten met afbeeldingen van wilde of huisdieren. Alle thema's zijn beschikbaar en wachten op je. Maak je keuze op basis van je wensen en je budget, kies voor de levering die bij je past en je hebt de perfecte decoratie waar al je familieleden en gasten blij mee zullen zijn.

18 45488.7486236458 63 PRODUCTION