Ledikanten

13
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Een kinderbed heeft vaak spijlen

Een kinderbed is een zeer belangrijke aankoop, omdat het de slaap van je kind beïnvloedt en dus ook zijn ontwikkeling. Met een halfhoog kinderbed hoeven ouders niet te ver te bukken om hun baby op te pakken. Een ledikant met spijlen is essentieel als je baby onrustig wordt, om te voorkomen dat hij of zij eruit valt. Maar naast het kiezen van de structuur van het bedje, is het belangrijk om een kwaliteitsmatras te kiezen die aangepast is aan de morfologie van je kind en die niet te stevig of te zacht is. Een babybed voor jongens of meisjes kan ook deel uitmaken van een set met een commode, commode en kleerkast.

Als er één meubelstuk onmisbaar is bij de komst van een baby, dan is het wel zijn bed. Een pasgeboren baby brengt een groot deel van de dag slapend door. Heel jonge baby's kunnen wel 20 uur per dag slapen. Naarmate ze ouder worden, neemt hun behoefte aan slaap af, maar het blijft erg belangrijk en veel dutjes zijn nodig voor het welzijn en de ontwikkeling van het kind. De slaapkamer en het bed van het kind zijn daarom erg belangrijk.

Volg onze gids voor het kiezen van het beste wiegje voor je baby.

Welk type wieg moet ik kiezen voor mijn baby?

Het extra bed: het paraplubed

Ben je vaak onderweg en heb je niet altijd genoeg ruimte voor je baby om te slapen? Investeren in een kinderbedje kan een voordelige en praktische oplossing zijn om je baby veilig te houden.

Paraplubedden zijn ontworpen om af en toe in te slapen.

Het co-slaapbed

Dit type bed is erg in de mode, omdat het ouders en baby toelaat om heel dicht bij elkaar te zijn. Het co-slaapbed is volkomen veilig en komt tegemoet aan de behoeften van de baby 's nachts tijdens de eerste maanden.

Zodra het kind echter begint te staan, moet het gebruik ervan worden vermeden.

De wieg

De wieg is het babybedje bij uitstek. Dit bedje met spijlen is vaak gemaakt van beukenhout. De hoogte van de spijlen zorgt voor totale veiligheid, zelfs als de baby begint te staan.

De wieg kan worden gecombineerd met een babyverschoonplek.

De kinderwagen

Een kinderwagen is een mobiel bed, meestal gemonteerd op wielen. Zo kun je je baby tijdens zijn dutje in de gaten houden, waar je ook bent in huis.

De beste matras voor mijn kleintje

Het type matras dat het meest aanbevolen en gebruikt wordt voor baby's is schuimrubber. Baby's zijn erg licht, dus een matras met veren heeft geen nut.

Om de veiligheid van je kind te garanderen, moet de matras stevig zijn en passen bij de grootte van het bed en/of de lattenbodem. De matrashoes moet wasbaar zijn om hygiënische redenen. OEKO TEX labels zijn altijd welkom.

Hoe moet ik het bedje van mijn baby inrichten?

Baby heeft alleen een geschikte matras en een slaapzak nodig om hem warm te houden.

Kussens en lakens zijn niet langer gevaarlijk. Een bedbumper kan worden geïnstalleerd, vooral op bedden met spijlen.

Om er zeker van te zijn dat je niet overvallen wordt, moet je niet vergeten om de babykamer van tevoren klaar te maken, dankzij de gratis levering.

Een evoluerend bed: een goed idee?

In de categorie kinderbedden is er het meegroeibed, dat het kleintje volgt vanaf de geboorte tot ongeveer tien jaar. Dit bed past zich aan de ontwikkeling van het kind aan en kan een voordelige en effectieve oplossing zijn om niet steeds van bed te hoeven wisselen.

Het is echter noodzakelijk om een bepaald bedrag te investeren om de kwaliteit van de aangeboden producten te garanderen.

12 45462.6114667708 78 PRODUCTION