Tafelservet

56
Alles over:

Online verkoop van stoffen servetten.

Witte servetten, geruite servetten, geborduurde servetten. Ideaal voor een feestelijke maaltijd met het grootste respect voor de kunst van het tafelen. Puristen zullen papieren servetten verbannen ten gunste van dit meer verfijnde tafellinnen. Welk gastronomisch restaurant zou de slechte smaak hebben om de tafel te dekken met wegwerpservetten? Creatieve gasten zullen genieten van het vouwen van deze servetten in de vorm van een bloem of bestekzakje. Het servet kan worden afgestemd op het stoffen tafelkleed, de tafelloper en het servies. Kies uit een brede waaier aan kleuren in onze afdeling huishoudlinnen.

Een mooi servet is een essentieel onderdeel van het servies en geeft de finishing touch aan je zorgvuldig gekozen servies en tafelkleed. Afhankelijk van het feit of het wegwerp of herbruikbaar is, kan het worden aangepast aan de gelegenheid en het effect dat je op je gasten wilt hebben. Ontdek hoe je kunt kiezen.

Wegwerpartikelen: varieer met plezier

Zodra je meer dan een bepaald aantal gasten hebt, is de wegwerpversie een voordelige oplossing om je geliefden te vermaken zonder je budget te belasten. Dus of je nu een verjaardag viert, de feestdagen of een andere belangrijke gebeurtenis, het grote aanbod aan modellen betekent dat je ze kunt afstemmen op de gelegenheid en je maaltijden een feestelijk tintje kunt geven.

Het is ook een interessante oplossing als je een mooie tafel wilt dekken met een bepaald thema, terwijl je heel goed weet dat je de decoratie niet opnieuw zult gebruiken. Je kunt het ook gebruiken om je wensen voor een maaltijd met familie of vrienden af te stemmen op het seizoen, met bijvoorbeeld een bloemendessin voor een lentesfeer, of sneeuwsterren op een rode achtergrond voor een chaletgevoel in de winter.

Bovendien maakt het praktische karakter het de ideale metgezel voor picknicks in de buitenlucht, zolang je het maar niet in de open lucht laat liggen. Een pak papieren servetten is aantrekkelijker en vrolijker dan papieren handdoeken en vormt een aangename aanvulling op je lunches op het gras.

Tot slot zijn ze hygiënischer dan hun herbruikbare tegenhangers, omdat ze voor eenmalig gebruik zijn.

Textiel: verfijnd en comfortabel

De chique en elegante stoffen versie kan gebruikt worden om een tafel te dekken die een toprestaurant waardig is en biedt je gasten comfort en zachtheid. De vele beschikbare patronen, die in sets worden verkocht, passen bij de kleuren van je tafelkleed, zodat je een breed scala aan combinaties kunt maken. Bij een tafelkleed met patroon kun je kiezen voor een effen model in een bijpassende tint of een model met hetzelfde dessin. Met een effen tafelkleed daarentegen laat je je fantasie de vrije loop!

Maar let op, meer dan welk ander deel van je huishoudlinnen dan ook, wordt het blootgesteld aan vlekken. Daarom is het bijzonder raadzaam om een stof te kiezen die gemakkelijk te onderhouden is en in de wasmachine kan. 100% katoen of gewassen linnen worden in het bijzonder aanbevolen, omdat ze gemaakt zijn van karakteristieke vezels die bekend staan om hun duurzaamheid en zachtheid.

Bovendien hoef je niet te wachten op promoties op wit om het hele jaar door te profiteren van voordelige prijzen op een grote voorraad die beschikbaar is voor levering.
12 45351.6924917014 961 PRODUCTION