Verlichting kinderkamer

13
*Met de code KING, ontvangt u €35 korting per aankoop van €100 op de collecties meubelen, decoratie, woontextiel, bedden & matrassen van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt direct toegepast in het winkelmandje. De korting, met een maximum van €1750, wordt verdeeld over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Dit exclusieve aanbod is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen en geldig t/m 1 mei 2024, zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Scandinavische armaturen voor een delicate omgeving

Zacht licht in een paddenstoel, een hond of een uil, of een katoenen ophanging, AM.PM lampjes zijn speels en zullen de ogen van je kinderen oplichten. Er wordt een sfeer van welzijn en zachtheid gecreëerd om je peuters te kalmeren.

Een breed assortiment armaturen voor alle behoeften en ruimtes

Wandlampen, lampen, leeslampjes, vloerlampen, lampvoeten en lampenkappen zijn ook verkrijgbaar in Scandinavische tinten, van ruw eiken tot metaal en mat wit. Koraal, zwart, wit, loodblauw: de kleuren zijn eenvoudig en mengen zich met een zekere frisheid om een delicate omgeving te creëren. Je kinderen kunnen studeren, werken, spelen en plezier maken in een omgeving die zowel licht is, zodat hun gezichtsvermogen niet verslapt, als gezellig. Dankzij het brede assortiment verlichtingsarmaturen vind je lampen met de intensiteit die je nodig hebt, maar ook met de afmetingen die je wilt. Hangend, op een tafel of op de vloer, elke lamp heeft zijn eigen kenmerken en verschillende afmetingen.
18 45404.4532946296 101 PRODUCTION