Bestek en besteksets Decoratie

51
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Een menagère is een set tafel- en keukenbestek, deels van roestvrij staal, verkrijgbaar in een doos met vorken, lepels, messen of laguiole. Het is een essentieel element voor een keuken en tafel dat praktisch en harmonieus combineert. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden, deze huishoudelijke artikelen zullen voor jou en je gezin de perfecte aanvulling zijn op je gerechten in huis.

Wat kan een huisvrouw bevatten?

Een huishoudset is een set keukengerei voor het gezin of voor gasten van welke aard dan ook. Het wordt vaak geleverd in verschillende sets van 6 stuks, afhankelijk van het aantal gasten. In een menagère vind je op zijn minst het klassieke bestek, met vorken met vier tanden, afgeronde messen en lepels van verschillende grootte. Maar afhankelijk van wat je wilt, kun je ook zeevruchtensets vinden met meer verfijnd gereedschap zoals de schelpdierenvork met zijn twee gebogen tanden, of groentesets met bestek voor het serveren van verschillende soepen. Natuurlijk zijn er ook dessertsets waarmee je optimaal van de smaken kunt genieten, met de beroemde drietandige vork voor het snijden en ophangen van de taart. Kortom, je kunt verschillende soorten huishoudelijke artikelen vinden afhankelijk van het soort maaltijd en je eetkamer om het nog comfortabeler te maken.

Hoe kies je de ideale huisvrouw

Als je advies wilt over welke bestekken het beste bij jou thuis passen of over hoe je je bestekvoorraad kunt aanvullen, kun je beginnen door te kijken naar de verschillende materialen en hun sterke punten. Roestvrij staal is een klassieker voor beginners. Het is corrosiebestendig, slagvast en vaatwasmachinebestendig, wat een groot pluspunt is. Er zijn verschillende soorten roestvrij staal, zoals 18/10 en 18/0. Hoewel deze twee soorten bestek op elkaar lijken, is er een klein verschil in hun constructie. 18/10 bestaat uit 18% chroom en 10% nikkel, waardoor het er glanzender uitziet. De 18/0 bestaat daarentegen uit 18% chroom maar geen nikkel, waardoor het makkelijker te slijpen is.

Vervolgens kun je, afhankelijk van je smaak en eisen, het uiterlijk en de ergonomie van het bestek kiezen, want design is heel belangrijk als je je tafel wilt harmoniseren. Of je nu op zoek bent naar zeer gedetailleerde sets of eenvoudige, gladde messen, een detail dat je niet over het hoofd mag zien is de grip en het gebruik van je bestek en keukengerei. Je moet ook nadenken over hoe het bestek gebruikt zal worden. Bestek met een mooi handvat maar erg breekbaar zou gebruikt kunnen worden voor af en toe of feestelijk gebruik, in tegenstelling tot een robuustere set die elke dag gebruikt kan worden en nog steeds onderhouden en stevig is. Wat je ook kiest, je bestek is een essentieel onderdeel van je tafeldecoratie, dus dit is je kans om een set te kiezen die bij je past!

10 45488.7486236458 391 PRODUCTION