kapstok, kleerhanger Meubels

21
*Met de code KING, ontvangt u €35 korting per aankoop van €100 op de collecties meubelen, decoratie, woontextiel, bedden & matrassen van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt direct toegepast in het winkelmandje. De korting, met een maximum van €1750, wordt verdeeld over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Dit exclusieve aanbod is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen en geldig t/m 1 mei 2024, zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Er zijn natuurlijk kleerkasten om de kleren van je kind in op te bergen. Maar om een jas, pyjama of sjaal op te hangen die ze elke dag gebruiken, kun je ze het beste een kapstok of kapstok geven. Dit geeft de kamer ook een uniek decoratief tintje.

Het perfecte element vinden

Als je al wat onderzoek hebt gedaan naar jashaken, zul je gemerkt hebben dat er een heleboel zijn!

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten zijn. Wat hangers betreft, zijn er modellen met takken waarmee je verschillende kledingstukken op één plek kunt ophangen.

Knijpers hangen aan de muur. Het kan een enkele kleine knop zijn of een plaat met verschillende systemen (bijvoorbeeld haken) om dingen aan op te hangen.

Deze accessoires kunnen gemaakt zijn van hout, metaal, rotan of plastic. Plastic is het voordeligste materiaal, maar ook het minst milieuvriendelijk. Hout is een goede keuze. Het is stevig en bestaat in verschillende stijlen, van de meest verfijnde tot de meest originele, van de meest eenvoudige tot de meest ongelooflijke. Rotan, een ster in modern design, kan ook worden gebruikt in de slaapkamer van je kind. Het zou bijvoorbeeld perfect staan in een jungleslaapkamer.

De kapstokhaak bespaart ruimte in de slaapkamer van je kind. Hang hem eenvoudig aan de muur voor extra opbergruimte. Een kapstokhaak moet op de grond worden geplaatst. Het is dus misschien niet ideaal als de kamer van je kleintje klein is.

Een jashaak als decoratie

En waarom niet? De kapstok is niet alleen een functioneel element. Het is ook een decoratief accessoire voor kinderen (en volwassenen).

Veel kapstokken zijn voorzien van kleurrijke motieven. Het kan de favoriete held van je baby zijn. De haak kan ook de vorm hebben van fantastische dieren, kastelen, dinosaurussen, feeën, hartjes, landschappen, sterren... Als je alleen een haakje kiest, kan ook dat versierd worden met een mooi motief.

Dit accessoire moet met zorg worden gekozen. Het moet het kind aanspreken, maar ook passen bij de decoratieve stijl van de kamer. Speel met kleuren. Als je een dynamisch tintje wilt toevoegen, kies dan voor een kapstokhaak in een kleur die contrasteert met de muren. Je kunt ook verschillende haken aan één muur hangen om een originele kleurrijke vorm te creëren. Een wit model zal overal zijn plaats vinden. Je kunt ook kiezen voor een model in onbehandeld hout en het samen met je kind beschilderen.

Er zijn ook meer complete modellen. Naast kleine haakjes hebben sommige kapstokken een plank om bijvoorbeeld handschoenen op te bergen. Het is een geweldige ruimtebesparende oplossing.

Om een wandhaak op te hangen, moet je in principe een gat in je muur zagen. Als dit niet handig is, kun je ook kiezen voor zelfklevende modellen (of een zelfklevende folie op de achterkant van de haak plakken). Er zijn ook modellen met een zuignap. Maar afhankelijk van het oppervlak en het gewicht van de jassen die moeten worden ondersteund, blijven ze mogelijk minder goed zitten en kunnen ze vallen.

Voor een kinderkamer kun je het beste kiezen voor een houten element, dat veiliger is voor kinderen dan metaal.

Nu weet je alles wat je moet weten over kapstokken en andere rekjes om je kind te helpen zijn kleren op orde te houden. Aarzel niet om je kind om zijn mening te vragen voordat je iets koopt. Ze zullen het leuk vinden om samen met jou te kiezen!

14 45393.4675451042 47 PRODUCTION