Gedroogde bloemen Decoratie

2
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Gedroogde bloemen worden op veel gebieden gebruikt, waaronder decoratie en evenementen, omdat ze er geweldig uitzien en elegantie en een vleugje karakter toevoegen aan elke ruimte. In een boeket, vaas of soliflore, gedroogde bloemen zien er geweldig uit en zijn een uitstekend cadeau voor een geliefde. Gedroogde bloemen zijn minder beperkend dan een groene plant en brengen vrolijkheid in huis. La Redoute biedt je een catalogus met gedroogde bloemen van topmerken. Je vindt er pampakruid en gedroogde helichrysumhoofdjes, ideaal in een potpourri.

Een breed scala aan vormen, maten, kleuren en designs

Omdat gedroogde bloemen producten van de natuur zijn, zijn ze er in alle soorten en maten. Van de delicate roos tot pampagras en gedroogde eucalyptus cinerea bladeren, onze La Redoute catalogus bevat alle diversiteit van het mooiste aanbod van de planeet.

Gedroogde bloemen kunnen worden gemonteerd op arrangementen zoals een krans van verenpoetsers en katoen, die zowel landelijk als heel romantisch is.

Als je van kleur houdt, kun je je hart ophalen met droogbloemen. Boeketten en andere arrangementen zijn er in opvallende tinten, van fuchsiaroze tot crèmewit.

Gedroogde bloemen zijn de ideale accessoire om je salontafel te versieren of een groene muur te creëren.

Heb je geen groene vingers? Maak je geen zorgen over gedroogde bloemen

Met droogbloemen is water geven verleden tijd. Verse bloemen en groene planten vereisen onderhoud, en dit kan soms een beetje vervelend zijn.

Gedroogde bloemen zien er prachtig uit in een heldere kristallen vaas, ongeacht de gelegenheid. Je hoeft ze alleen maar af en toe af te stoffen door er lichtjes op te blazen, zodat ze er mooi blijven uitzien.

Prachtige bloemen in alle seizoenen

Terwijl de bloemenoogst onderhevig is aan het ritme van de seizoenen, staat je huis met droogbloemen het hele jaar door in bloei. Je hoeft niet op de lente te wachten om de bloemenmarkten af te struinen.

Onze producten zijn perfect afgewerkt en we kunnen je gedroogde bloemen van hoge kwaliteit aanbieden met kleur, glitter, flocking, een vorsteffect en zelfs geuren en geuren.

In onze catalogus vind je al je favoriete bloemen, gratis bezorgd op relaispunten vanaf een aankoop van €29.

Een bijna eeuwig boeket bloemen

In tegenstelling tot verse snijbloemen, die gemiddeld niet langer dan 10 dagen meegaan, kunnen gedroogde bloemen hun schoonheid een heel jaar behouden.

Je kunt prachtige boeketten maken van lagurus, poederroze, zeetarwe, karakteristieke katoentakken en pampa. Niet zo creatief? Kies dan voor een van onze prachtige tarwe- of droogbloemenkransen. De gedroogde bloemen worden ook gepresenteerd onder een cloche. Ideaal als huwelijks- of geboortegeschenk.

Een boeket gedroogde bloemen is het ideale geschenk om te geven of om jezelf te verwennen om je huis met verfijning en elegantie te versieren.

12 45428.6388057407 409 PRODUCTION