Vanessa Seward

"Vanessa Seward anticipeert al jaren op dit hart van de trend. Alles wat ze liefheeft en zich inbeeldt heeft zijn oorsprong in de iconen die haar na aan het hart liggen, en dit gaat van een Françoise Sagan op de plateau van de apostrofs tot de Charly's Angels, via de ongebreidelde kant van een Mireille Darc, het prachtige bedrog van een Françoise Dorléac, Chers wazig uiterlijk, Diana Ross' nonchalance, de felle en chique verschijning van de zangeres Mina op een plateau in La Rai in de jaren zestig. Het is ons DNA. Vanessa Seward's succes is te danken aan een buitengewone vooronderstelling: elke vrouw kan ultiem chic zijn."

- Sophie Fontanel
Vanessa Seward voor La Redoute Collections

"Vanessa Seward en La Redoute, het zou bijna volstaan om deze twee namen naast elkaar te houden om veel mensen gelukkig te maken. In de eerste plaats omdat het zo goed gaat in de geest van de tijd, in de gedachte dat de meest verfijnde voorstellen democratisch zijn, kunnen ze perfect betaalbaar zijn, als ze een prioriteit worden. Ten tweede omdat het perfect overeenkomt met wat Vanessa Seward al jaren bepleit, namelijk een "pedestrian", een Engels woord dat het straatleven, de kleren die we elke dag dragen, oproept en dat grote stappen mogelijk maakt zonder iets van hun onzinkbare elegantie te ontkennen. En ten slotte, omdat La Redoute zich van oudsher tot taak heeft gesteld om de kern van de trend aan iedereen, voor iedereen en overal voor te stellen. De onklopbare prijzen van deze collectie voor La Redoute zullen een belangrijke factor zijn (leren rok 129€, trenchcoat 150€, laarzen 199€). Maar naast het financiële (plezierige) aspect van deze onverwachte samenwerking, hebben we ook baat bij een les in stijl. En niet zomaar iemand! Een kledingcultuur uitgedrukt in 32 stuks die in 3 stappen beschikbaar zullen zijn. De eerste in september voor een nieuwe schoolstart met klasse. De tweede in oktober voor de eerste vorst, en de derde net voor de feestdagen voor een goede basis van feest vieren ! Kortom, dit seizoen nemen Vanessa Seward en La Redoute Collections in de vorm van een drieluik het adagium van de grote Diana Vreeland over: "Geef ze wat ze niet eens op wisten waar ze op zaten te wachten". Waar we niet eens op durfden te hopen! En het is daar!"

- Sophie Fontanel
De collectie
172.25.71.223 43756.6271759259 94 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer