JONAK

105
Alles over:

Van het veroveren van de harten van Parijse stadsbewoners tot het overschrijden van grenzen om vele andere fashionista's te verleiden, Jonak is erin geslaagd om te behagen sinds het begin in 1964. Het is een halve eeuw expertise die Jonak deelt. Het begon in Parijs met een boetiek in de wijk Saint Germain-des-Prés en reisde vervolgens rond op zoek naar een breder publiek van vrouwen. Met 400 modellen in elke collectie, en regelmatig nieuwe items die worden toegevoegd, biedt het merk een assortiment dat het midden houdt tussen massamarkt en luxe, met een focus op kwaliteit: edele materialen, zorgvuldige afwerking en details die het verschil maken, dat is waar de charme vandaan komt. Of ze nu tieners, moeders of oma's zijn, Jonak vrouwen zien er graag goed uit in hun schoenen. Deze dynamische stadsvrouw jongleert een druk leven met rust. Met haar vele activiteiten heeft ze een paar schoenen nodig dat haar van een werkdag naar een lunch met vriendinnen of een date met Prince Charming kan brengen. Het merk denkt aan alles met urban en Parijse stijlen: platte derby's, enkellaarsjes, laarzen, dijlaarzen, ballerina's, slippers, sandalen en hoge hakken. Je kunt dus het juiste model aan je outfit koppelen - ze heeft het allemaal. Van look veranderen is niet langer een probleem, of je nu de ene dag een rocker wilt zijn, de volgende een urbanite of de dag erna een bohemien, je kunt het juiste paar vinden voor elke stijl. Hier bij La Redoute gaan onze harten uit naar deze modellen .... Dus er is geen reden waarom jij niet ook gecharmeerd zou zijn!

Wat je grillen ook zijn als het gaat om het vinden van de juiste schoen bij je outfit, Jonak schoenen zullen eraan voldoen. Verschillende honderden modellen om te voldoen aan de verwachtingen van de dynamische vrouw die je bent. "Toegang tot overdaad" is de slogan. In zijn nieuwe collecties biedt het merk een breed scala aan originele en trendy modellen die geschikt zijn voor alle fashionista's. Bovendien zijn ook de kwaliteit en het comfort van het merk van topklasse, met het gebruik van edele materialen en aandacht voor de afwerking, en dat alles tegen betaalbare prijzen. Kortom, een combinatie van mode, kwaliteit en betaalbare prijzen - waarom zou je jezelf onthouden als je zoveel te bieden hebt? Het is de perfecte keuze voor vrouwen die dagelijks een andere stijl willen. Wat je leeftijd ook is, 20, 30, 40 of 50, vind het paar dat het verschil maakt voor je outfit. Je dagelijkse look veranderen is geen probleem meer, want het merk heeft niet alleen schoenen, maar ook tassen, zodat je de perfecte accessoires kunt vinden die erbij passen.

Koe-, kalfs-, geiten- of schapenleer - het is een waar genoegen om deze trendy, comfortabele schoenen op allerlei manieren te dragen. Bovendien gaan ze lang mee dankzij de onberispelijke kwaliteit. Het voldoet aan ons verlangen naar tijdloosheid - we houden ervan! Combineer een paar enkellaarsjes, het paradepaardje van Lamarque, met een slanke zwarte jeans, een blouse in retrostijl en een trendy jasje voor een urban look. Ruil voor een comfortabele trainer, boyfriend jeans en een blazer voor een androgyne look. Of, aan de andere kant van het spectrum, ga voor een lace-up pump of ballerina met een bloemetjesjurk voor een vrouwelijke look. Zoek tot slot de juiste tas uit de selectie lederwaren van het merk. Zoals je misschien al hebt gemerkt, biedt Jonak een breed scala aan accessoires om je outfit te personaliseren. Vind een ruime selectie in onze La Redoute online shop.