Kindermode

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE MATEN
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
PRIJS
KORTING
5675 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Hoe kiest u de goede maat voor kinderkleding?

Het cijfer op het etiket van de kinderkleding komt overeen met de lengte van het kind in centimeters. Voor een kind tussen de 123 en 128 cm lang, is de maat 126 bijvoorbeeld het best. In het geval van twijfel, kunt u beter een grotere maat kiezen, want kinderkleding die te klein is, zit nu eenmaal niet lekker. Voor kinderen is het juist heerlijk om lekker rond te rennen en te spelen in kleding die losjes rondom hun lichaam zit. Kinderkleding mag binnen 14 dagen na aankoop geruild worden. Kom dus snel kijken wat voor mooie outfit u voor uw kinderen kunt samenstellen. Er is van alles: van stoere t shirt en jeans tot accessoires en mooie schoenen. Bij de accessoires moet u denken aan sjaals, mutsen en bijvoorbeeld riemen en sieraden.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.205 43924.3572916667 78 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer