Bureau

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE KLEUREN
MERKEN
PRIJS
KORTING
104 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Bureau.

Vind het ideaal bureau voor u! In onze brede selectie zult u onvermijdelijk het bureau vinden die aan uw verwachtingen voldoet. Of het nu gaat om een houten bureau of een bureau in modern materiaal, alle fantasieën zijn mogelijk! Kies voor een metalen bureau voor een trendy tintje in een tienerkamer, of een mooi secretariaat om te installeren in de kamer van de ouders. Elegant en ruimtebesparend, onze bureau’s zijn uitgerust met schuiflades, ladeblokken en planken voor een altijd opgeruimde look. In de woonkamer kunt u voor een console kiezen. Hiermee kan u optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte en een mooi vleugje decoratie bieden. Bovendien in de selectie van La Redoute, vindt u ook bureauaccessoires zoals bureaulamp, stoelen of krukken te coördineren met uw bureau. Het enige dat je nodig hebt is een mooi tapijt met een zachte kleur en je hebt een heel gezellig kantoorgedeelte waar je je wilt vestigen!

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.199 43917.4401388889 109 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer