ARENA

97
Alles over:

Iedereen in het water, veelbelovende atleten of amateurs, synchroonzwemmers, gewone zwemmers tijdens hun reguliere trainingen, moeders, vaders of kinderen, vrienden tijdens hun zwembadmiddagen, Arena zwemkleding heeft alles wat je nodig hebt. Het merk biedt een breed scala aan producten voor watersporten en vrijetijdsactiviteiten. Hun doel is om iedereen te voorzien van ongeëvenaarde zwemkleding met de juiste technologie, zodat ze kunnen gedijen in het water.

Je hoeft geen redenen op te geven, iedereen is vrij om de inspiratie te vinden om de sprong in het zwembad te wagen: om fit te blijven, om je record te verbreken, om je prestaties te verbeteren, om te spelen alsof je de wedstrijdbal bent. Wat de fysieke activiteit ook is, het is het beste om de juiste uitrusting te hebben om je doelen te bereiken. Het merk heeft zich over deze kwestie gebogen door een aantal atleten van wereldklasse te nemen en hun bewegingen te bestuderen om een uitrusting te ontwikkelen die de prestaties verbetert. Het ontstaan van de Arenafemme en Arenafemmes zwemkledinglijn kwam van Horst Dassler, die geïnspireerd werd door de prestaties van de beroemde zwemmer Mark Spitz, die meerdere keren Olympisch goud won. Zijn wens was om deze watersporters zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hij zag meer dan alleen de creatie van zwemkleding. Hij ging zo ver dat hij een bedrijf oprichtte gebaseerd op de verwachtingen van zwemmers om hun prestaties te maximaliseren. Het resultaat was een ultralichte, revolutionaire stof met de naam Skinfit. Deze nieuwe technologie past zich aan het lichaam van de zwemmer aan alsof het een tweede huid is. Sindsdien, in 1973, is het merk nooit gestopt met innoveren en onderzoek doen naar de beste technologie in samenwerking met verschillende mensen: atleten en wetenschappers. Het ontwikkelt zich voortdurend, zowel op het gebied van ontwerp als materialen.

Arena badmode voor dames en heren heeft alles wat je nodig hebt. Je zult vast dol zijn op een van de modellen met levendige kleuren of originele geometrische vormen. Hou je meer van discrete stukken? Geen probleem. Bikini's, push-up badpakken, 1-delige, 2-delige stukken, in een breed scala aan maten, zodat je mee kunt doen met de sport, maar ook met de trends en stijlen van 2015. Een veelheid aan combinaties om uit te kiezen. Het 1-delige zwempak, met zijn dunne bandjes en licht blote rug, is comfortabel en ideaal voor regelmatige trainingen of zelfs wedstrijden. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen: eenvoudig zwart, tweekleurig of met een patroon. Modellen met shorts en bredere bandjes zijn ook te vinden op onze La Redoute website. Ze zijn ideaal voor kouder weer of voor wedstrijden. Voor minder intensieve activiteiten of voor rondjes in de aangename zon kies je voor 2-delige, die ook aanvoelen als een tweede huid. Er zijn ook verschillende varianten online te koop: een gestructureerd balconnet met een twist voor de top en het broekje, een meer klassiek stuk dat ideaal is voor baantjes trekken, enz. Alle modellen zijn water- en zonbestendig. Je kunt ook kiezen voor het tankini-alternatief, dat bestaat uit een topje dat ook de buik bedekt en een apart slipje. Het lijkt erg op het 1-delige model met een paar verschillen, maar het is net zo praktisch. Kortom, u vindt een breed scala aan Arenaidéals producten voor elke activiteit, van sport (gewone zwemmers, amateurs, atleten of synchroonzwemmers) tot vrije tijd (ontspannen op het strand, een middag in het zwembad, een zonnesessie of een ontspannende schoolslag) - allemaal in het water!

15 45456.6890873843 1300 PRODUCTION 1212 default_brand All