Damesmode adidas Originals

71
Alles over:

Sportkleding omarmen met Adidas Originals

De Adidas Originals damesmodecollectie is nu verkrijgbaar bij La Redoute om je garderobe te verrijken met stijl en comfort. De vlaggenschip sportkledingstukken zijn er in alle soorten en maten: van trainingspakken tot knusse sweatshirts en niet te vergeten de emblematische sportschoenen die moderniteit uitstralen met behoud van de authentieke geest van het merk met de drie strepen. Ontworpen om bij elk lichaamstype te passen, zorgen de beschikbare maten voor de perfecte pasvorm voor elke vrouw.

Details die het verschil maken

Details maken de Adidas Originals damescollectie zo uniek. Elk jack en shirt is opnieuw uitgevonden met de originele twist die het kenmerk is van de unieke esthetiek van Adidas. De beroemde strepen en het klaverlogo worden met trots getoond en geven je outfit de finishing touch, overdag of 's avonds. Vind een sweatshirt of trainingspak met geraffineerde details voor een stijl waarmee je je zeker zult onderscheiden.

Toegankelijke kwaliteit tegen betaalbare prijzen

De topkwaliteit van Adidas is toegankelijk zonder compromissen, dankzij prijzen die voor iedereen zijn ontworpen. Stan Smith of klassiek zwart, kies uit een gevarieerd aanbod aan sportschoenen die allemaal bij je stemming passen. La Redoute streeft ernaar om niet alleen diversiteit te bieden, maar ook prijzen die elke vrouw in staat stellen om zich de uitmuntendheid van Adidas sportkleding te veroorloven. Je vindt onberispelijk afgewerkte kledingstukken die getuigen van de expertise van Adidas, voor mode die zowel trendy als betaalbaar is.
21 45393.4675451042 251 PRODUCTION 1224 adidas All