Wandlamp

172
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

De wandlamp: de decoratieve lamp om aan de muur te bevestigen

Een wandlamp. Ze verspreidt minder direct licht dan een plafondlamp en verbruikt minder energie dan een halogeenlamp. In geborsteld metaal of ijzer, met of zonder lampenkap, kan een wandlamp worden gebruikt in de woonkamer of buiten, om een terras of de voordeur te verlichten. Om ruimte te besparen in de slaapkamer kun je de accordeon wandlamp overwegen. Dankzij het ontwerp en de functionaliteit kan deze de bedlamp vervangen, zodat je in bed in optimaal comfort een boek kunt lezen.

In huis is decoratie een belangrijk onderdeel van de inrichting. Als je je thuis wilt voelen, telt elk detail. Lichtarmaturen zijn essentieel in elke kamer en moeten met zorg worden gekozen. Of ze nu modern of antiek zijn, lampen geven een essentiële decoratieve toets. Het is aan jou om het meest geschikte model te kiezen voor elke kamer in je huis.

Van klassiek tot design, een brede selectie wandlampen

Of het nu keramiek, aluminium of glas is, de materialen die voor verlichting worden gebruikt veranderen voortdurend. Ze creëren een perfecte harmonie met het decor. Rotan lampen benadrukken een bohemien gevoel. Metalen lampen passen bij hedendaagse architectuur, terwijl textiellampen perfect zijn voor vintage settings. Houten lampen zijn perfect voor Scandinavische decors. De lampen, die op bepaalde modellen duidelijk zichtbaar zijn, zijn ook esthetisch aantrekkelijk, of het nu LED-lampen met decoratieve gloeidraden of halogeenlampen zijn.

Ook de kleuren variëren van zwart tot wit en bieden een grote verscheidenheid aan tinten. Discreet in hun bleke tinten gaan de armaturen op in het decor. Levendig als ze in felle kleuren worden gekozen, vallen ze op en voegen ze dynamiek toe aan een gewone inrichting.

Een gepersonaliseerde wandlamp voor elke kamer in huis

Er gaat niets boven een wandlamp om een origineel detail toe te voegen aan je huis of appartement. Voor de woonkamer of eetkamer hebben bepaalde modellen van getalenteerde ontwerpers hun plaats in deze kamer die door het hele gezin wordt gedeeld. Ze zijn ontworpen om op te vallen. Deze topstukken vallen op door hun uniekheid.

In een slaapkamer voegt een lamp in de vorm van een wolk of ster een vleugje zachtheid toe. Als decoratief element creëert het een rustgevende halo. In plaats van een lamp op een nachtkastje kun je met een wandlamp dicht bij je lezen in goed licht. Voor kinderen brengt verlichting met grappige patronen of in de vorm van een dier een vleugje plezier in de slaapkamer. Sommige modellen zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik, zodat je veilig je voordeur of tuin kunt verlichten.

Aanpasbare, modulaire lichtverdeling

In tegenstelling tot een plafondlamp geeft een wandlamp aan de muur een aangename lichtspreiding. Als de kap verstelbaar is, kun je hem verplaatsen om de gewenste lichtspreiding te krijgen. Dit is bijvoorbeeld handig voor een boekenkast, zodat je het licht kunt richten op de leeshouding. Je kunt hem ook gebruiken om een gezellige, intieme sfeer te creëren. Doordat de lamp direct aan een scheidingswand hangt, bespaart hij ruimte op de vloer of op meubels. En met zijn geraffineerde stijl voegt hij een decoratief tintje toe aan muren.

Deze producten, aangeboden tegen verschillende prijzen, zijn beschikbaar voor levering. Ze worden gereserveerd volgens de huidige voorraad. De getoonde modellen wedijveren om esthetiek en originaliteit. Afhankelijk van je ontwerpcriteria hoef je alleen nog maar de jouwe te kiezen!

12 45488.7486236458 63 PRODUCTION