Meisjeskleding

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE MATEN
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
PRIJS
KORTING
2217 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Meisjeskleding

De kindermode speelt met alle verschillende stijlen in elk seizoen. Zo hebben we een zomerjurk, een rokje met een winterlegging, skinny jeans voor kinderen, een trendy broek, een wollen trui en een poloshirt voor meisjes van organisch katoen. Tevens bieden we in onze collectie de meeste uitlopende felle kleuren aan, maar ook meisjeskleding in natuurlijke of pasteltinten. Comfort en fijn zittende meisjeskleding is belangrijk, of het nu voor ondergoed, ballerina’s of badkleding is. Wij hebben voor ieder wat wils met onze uitgebreide collectie meisjeskleding. En ons aanbod wordt nu nog uitgebreider door de toevoeging van de nieuwe kindercollecties van Okaou, Edéis, Baltimore League en vertbaudet.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.200 43907.7456481481 250 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer