BABYMOOV

Sterilisator purificator, elektrisch turbo pure

Blauw
1
Inclusief btw en taksen
Goede deals : -20% korting op dit product vanaf 2 artikelen naar keuze*(De korting wordt automatisch toegepast op je winkelmandje)
Levering binnen de 3 tot 5 dagen
  • Leveringskosten
  • Gratis retour
  • Betaalopties
  • Contact
Gedetailleerde omschrijving

Sterilisator purificator, elektrisch turbo pure BABYMOOV blauw

De beste moeiteloze bescherming
Wist je dat het immuunsysteem en de darmflora van je baby zich beginnen te ontwikkelen wanneer hij 6 maanden oud is? Daarvoor is je kleintje erg gevoelig voor bacteriën die overal in onze keuken te vinden zijn. Babymoov en de ouders,mede-makers hebben zich gemobiliseerd om u DE oplossing te brengen! Van de keuze van functies tot de eenvoud van gebruik door het ontwerp werd niets aan het toeval overgelaten ;-)

Turbo Pure steriliseert babyflessen en accessoires, droogt ze en bewaart ze in een gezuiverde omgeving. Alles op een natuurlijke en eenvoudige manier!

Sterilisatie in alle hoeken van de fles :

Ture Pure maakt gebruik van gepatenteerde innovatieve technologie. Het steriliseert babyflessen rechtstreeks in hun centrum, slechts in 8 minuten. De stoom die vrijkomt door de Turbo Pure stijgt tot 95° om de moeilijkste bacteriën (99%) te verwijderen, hardnekkige geuren en kalkaanslag door melk verwijdert. De stoom is natuurlijk. Ze bevat geen chemische middelen. Voor meer modulariteit kunnen de sterilisatorsproeiers worden verwijderd. U kunt babyflessen gebruiken, maar ook een borstkolf, spenen en andere accessoires die compatibel zijn met sterilisatie.

Gezuiverd drogen:

Deze sterilisator is uitgerust met een unieke "Dry Dry" -functie (30/45 of 60 min). De hete lucht die in de fles wordt gestuwd, is gezuiverd van bacteriën, mijten en andere allergenen door een HEPA-filter. Dit is de meest betrouwbare en hygiënische manier om flessen, spenen en andere accessoires na het steriliseren te drogen. . Vocht, vervuilende stoffen in de lucht worden geëlimineerd (99%). Uw zuigflessen zijn klaar voor gebruik en houden alle voordelen van sterilisatie. De HEPA filter is gemakkelijk te vervangen iedere 6 maand. Een tweede filter is geleverd met de Turbo Pure. U bent gerust voor een jaar.


Opslag in een gezonde omgeving:

Gedurende 24 uren, worden uw flessen en accessoires n een gezonde omgeving bewaard (geen risico op vocht of verontreinigende stoffen van buitenaf) in de Turbo Pure.

LCD-scherm met aanraaktoetsen is erg intuïtief. Met de "Alles in 1" knop kan je de volledige reiniging starten van 38 minuten . Maar kan ook alleen steriliseren of drogen, zoals uzelf wenst.

De Turbo Pure garandeert de volledige hygiëne van flessen in een ultrazuivere omgeving!

Waarom u ervan zal houden
   •  Een volledige hygiëne van flessen in een ultrazuivere omgeving •  Sterilisatie in 8 minuten elimineert de meest resistente bacteriën (99%) en pakt onaangename geurtjes en kalkaanslag uit melk aan •  Zuiverende "pure droging" -functie die beschermt tegen vocht en 99% van de verontreinigende stoffen in de lucht verwijdert (mijten, allergenen, bepaalde virussen, schimmels.. •  Handige opslag in een gezuiverde omgeving gedurende 24 uur •  Universeel met afneembare buisjes (zuigflessen, borstkolf, vaat, speelgoed in plastiek...) •  Gemakkelijk te gebruiken met zijn "alles in één" cyclus of handmatige selectie van functies •  2 HEPA-filters inbegrepen (te vervangen alle 6 maanden)  •  Anti-kalk alarm •  Automatische uitschakeling •  LCD-controlescherm met aanraakknoppen •  Gegarandeerd zonder BPA

Technische eigenschappen :
   •  Samenstelling : PP (Polypropyleen) •  Filter: HEPA H12

Leeftijd : vanaf de geboorte


Omdat vertrouwen essentieel is in babyartikelen, streeft Babymoov ernaar kwaliteitsproducten en veiligheid aan te bieden, allemaal gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria!
Gewicht pakket: 5.41 kg
Afmetingen pakket: 54 x 27.2 x 42.7 cm
Kleuren Blauw
Maten één maat
55
De laatste meningen over dit artikel
4,8
55 mening(en)
gemiddelde bereikt door alle landen
100% gecertificeerde beoordelingen,
La Redoute zet zich in
1
1
2
0
3
1
4
6
5
47
Waarde van product
3,5
Gebruik
3
20% de klanten bevelen dit artikel aan

Filters wijzigen en sorteren

Er is geen mening in uw taal , voel u vrij om deze te wijzigen.
 • 06/03/2023
  Een essentieel onderdeel voor een babyfles

  Ik gebruik het nu ongeveer 1 maand en ben zeer tevreden. Gemakkelijk te gebruiken, de flessen komen er heel schoon uit

  Mening oorspronkelijk gepubliceerd op babymoov.com
  Automatische vertaling
  Er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.
Bekijk meer beoordelingen
18 45462.6114667708 216 PRODUCTION