Tuin

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
PRIJS
MENING KLANTEN
KORTING
320 artikelen - Sorteer :
Te ontdekken
Kok
Alles over:

Tuinmeubelen voor zonnige zomeravonden

Na een drukke dag is het heerlijk om te relaxen in uw eigen tuin. Genieten van een drankje terwijl de laatste zonnestralen u verwarmen. Met uw gezin, vrienden of lekker in uw eentje. Uiteraard doet u dat het beste op comfortabele meubelen in de tuin. Een zonnig hoekje is voldoende, of ligt u liever met een goed boek in de schaduw? Het kan natuurlijk allemaal. Bent u op zoek naar een andere inrichting voor uw tuin? Denk dan eens aan een tafelset van bijvoorbeeld metaal of kunststof. Met een paar nieuwe meubels ziet uw vertrouwde tuin er meteen heel anders uit. Er zijn genoeg ideeën ter inspiratie, zowel voor de tuinsets zelf als voor de aankleding van de zithoek. Zo maakt u eenvoudig uw eigen paradijsje. Voor elke stijl en smaak.Wilt u dat u lekker in de tuin kunt liggen én dat uw tuinmeubel ook nog eens mooi is om te zien? De juiste tuinset voldoet aan al uw wensen. Deze meubelen zijn comfortabel en stijlvol. Maar bovenal zijn ze van hoge kwaliteit waardoor u er jaren plezier van heeft. Dat maakt ze een aanwinst voor elke tuin, groot of klein. Wanneer u de zon wel kunt waarderen, maar het ook prettig vindt om eens een boek te lezen in de schaduw, zijn er diverse parasols die zorgen voor een fijne schaduwplek. Een tuinmeubel past natuurlijk ook prima op een balkon of dakterras. Ga in dat geval voor een paar compacte zitmeubelen of voor een mooie tafelset. Misschien kiest u voor teak, wat prachtig staat in een weelderige groene tuin. Of wat dacht u van een paar stoelen met een gevlochten zitting en rugleuning? Met een tuinmeubel creëert u sowieso een plek om fijn in te vertoeven en helemaal tot rust te komen.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.226 43917.4401388889 109 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer