Meubelen, decoratie

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE KLEUREN
MERKEN
PRIJS
KORTING
5410 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Interieur

Vernieuw de decoratie van uw interieur. Gaat u verhuizen of heeft u gewoon zin om alles te veranderen? Op de interieur afdeling vindt u een ruime keuze aan meubelen voor in huis, tuinmeubelen en decoratie. Een rustieke set voor in de eetkamer met tafel en stoelen van massief dennenhout, een designbank met longchair, een futonbed of een metalen stapelbed voor in de kinderkamer: iedereen vindt hier iets wat past bij zijn of haar interieur. En er is ook van alles voor in de tuin: om er gezellig bij te zitten op een warme zomeravond, kiest u een moderne tuinset met mooie kussens. Als u zin heeft om uw interieur eens een andere kleur te geven, vindt u hier alle accessoires en meubelen die daarbij passen. De meubelen worden als zelfbouwpakket thuisbezorgd.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.224 43907.7456481481 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer