Decoratie, Woonaccessoires

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE KLEUREN
MERKEN
PRIJS
KORTING
522 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Fris uw interieur op met de mooiste decoratie

Zoekt u een mooi cadeau voor een familielid of voor uw beste vriendin? Of wilt u uw eigen interieur een facelift geven? Dat kan uitstekend met een van de home deco artikelen. Het assortiment biedt een ruime keuze aan accessoires voor in elke ruimte in huis. Leuke en eigentijdse spulletjes om aan de wand te hangen bijvoorbeeld, of bijzondere objecten die een mooi plekje op een dressoir verdienen. Een interieur zonder decoratie doet kaal aan. Met de juiste accessoires geeft u elke ruimte in huis direct een persoonlijk accent. Fris uw woonkamer op met decoratie en creëer een nieuwe sfeer door slechts enkele kleine items, zoals bloempotjes of spiegels te vervangen of toe te voegen. Ga voor een eigentijdse magazinehouder van draadstaal of geef een mooie kaarsenhouder cadeau. Want met decoratie voegt u niet alleen iets persoonlijks toe aan uw eigen interieur, maar ook aan dat van uw geliefden. Verfraaiing voor elke ruimte in huis Met een zorgvuldig gekozen decoratie verfraait u elke ruie in huis. Zo hebben houten accessoires een warme en natuurlijke uitstraling. Daarmee zijn ze heel geschikt voor in een babykamer of in uw slaapkamer. Hier bieden houten accessoires de rust om heerlijk in slaap te vallen en de volgende ochtend uitgerust weer wakker te worden. Ook in de keuken is decoratie onontbeerlijk. De keuken is immers in veel gezinnen de plek waar men samenkomt aan de ontbijttafel of na een dag op het werk of op school. Met een aantal decoratieve accessoires maakt u van uw keuken een echt thuis, waar het op elk moment van de dag prettig vertoeven is. En dat zit ‘m vaak al in kleine dingen, zoals een dienblad of een tafellaken met bijpassende servetten. Het assortiment biedt decoratieve accessoires in elke stijl, dus u vindt altijd het perfecte item!

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.200 43917.4401388889 109 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer