Tapijten

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Materie
Type tapijt
Model
Bedrukt
BESCHIKBARE KLEUREN
MERKEN
217 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Maak het gezellig met een tapijt

Uw huis is een belangrijke omgeving. Het is de plek waar u tot rust komt en waar u zich weer oplaadt voor een nieuwe dag. Het huis inrichten zoals u dat mooi vindt, is dan ook heel belangrijk. Of u nu van een moderne of klassieke inrichting houdt, het juiste vloerkleed maakt uw huis helemaal af. Er zijn verschillende plekken in huis waar u een kleed neer kunt leggen. Vaak kiezen mensen ervoor een kleed in de huiskamer te leggen, maar ze staan ook mooi op de gang of slaapkamer. Met een kleed verandert u direct de uitstraling van de hele kamer. Het is dan ook leuk om van kleed te wisselen als u een frisse wind door het huis wil halen. Tapijten voor elke stijl Het aanbod tapijten is ruim en gevarieerd, waardoor u voor iedere stijl een passend exemplaar vindt. Het Perzisch tapijt brengt meteen een oosters sfeertje in uw huiskamer. Deze kleden zijn geïnspireerd op de traditionele Perzische kleden, maar hebben een hedendaags design. Voor deze tapijten worden vaak warme kleuren zoals rood en oranje gebruikt. Het berber kleed zien we ook in veel huiskamers terug. Dit is een hoogpolig tapijt dat zacht aanvoelt. Dit vloerkleed is er in verschillende kleuren en patronen. Een groot berber tapijt doet u niet zo even in de wasmachine, maar gelukkig zijn er wel middelen verkrijgbaar om het snel schoon te maken. Kiest u voor een klein rond model? Dan kan het zijn dat u een wasbare variant heeft. Het maakt niet uit hoe groot of klein de ruimte is waar u een kleed wilt plaatsen, want er zijn tapijten in verschillende vormen en maten. Zo is een rechthoekig tapijt ideaal voor in de gang en kan een ruim vierkant kleed mooi staan in de huiskamer.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.206 43924.3572916667 125 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer