Controle, betrouwbaarheid en transparantie van de verzamelde meningen

Over de producten

De meningen die onze klanten over de producten zelf geven, worden met gele sterren weergegeven. Ze worden verzameld in de 9 landen en talen waar La Redoute actief is. Studies tonen aan dat 88% van de consumenten deze meningen lezen.

Authenticiteit

La Redoute hecht groot belang aan de authenticiteit van de meningen van zijn klanten. De gegeven meningen slaan op bevestigde aankopen. De klant kan een product alleen beoordelen als hij een artikel gekocht heeft.

We hechten er ook groot belang aan dat de beoordelingen niet gewijzigd worden en willen je gegevens zonder fraude en spam aanbieden. Verder geven we de meest recente beoordelingen op de eerste plaats weer, bieden we alle meningen van de klanten aan op onze productpagina’s en bieden we de klant de mogelijkheid om zijn beoordeling weer in te trekken.

Meer lezen

Bazaarvoice

Alle beoordelingen van klanten over producten op sites van La Redoute worden verwerkt door Bazaarvoice, onze externe partner die ons volledig vertrouwen geniet. Deze partner garandeert de echtheid en de onpartijdigheid van de gepubliceerde beoordelingen van onze klanten (daarom mogen medewerkers van La Redoute geen beoordelingen maken).

Bazaarvoice beschikt over een bijzonder goed gekwalificeerd team dat de beoordelingen verwerkt (het proces vóór de publicatie van een beoordeling, zodat de conformiteit met het publicatie-charter gegarandeerd blijft).

Meer lezen

De kwaliteit van de beoordelingen

We geven er prioriteit aan om kwaliteitsvolle beoordelingen aan te bieden. Dankzij onze partner worden alleen beoordelingen geweigerd die niet in overeenstemming zijn met ons publicatie-charter: geen enkele commentaar wordt weggelaten onder het voorwendsel dat hij negatief zou zijn of een slechte beoordeling zou omvatten.

Productbeoordelingen: dergelijke beoordelingen kunnen geweigerd worden wanneer ze prijsinformatie bevatten, naar de concurrentie verwijzen, ongepaste bewoordingen bevatten of problemen met de klantendienst of de levering melden.

Meer lezen
Aarzel niet en stel alle vragen die je hebt op onze pagina Service en/of neem contact met ons op.
Meer weten

Waarom zou je je mening geven ?

Betere producten

…dankzij jouw commentaren ! Onze teams houden rekening met jouw mening. Zo kunnen we onze collecties door de seizoenen heen perfectioneren en je producten aanbieden die zo goed mogelijk aan je verwachtingen voldoen.

Daarmee kunnen we de kwaliteit van onze service verbeteren en je beter van dienst zijn.

Verbetering van het kinderbed Tipi (La Redoute Meubelen & Deco)
Stef

« Snelle montage, topverpakking. Is erg mooi geworden. Het enige minpuntje: de matras kraakt. » (27/09/2018)

« Dank je voor je beoordeling! Dankzij jouw commentaar en dat van andere ouders hebben we het concept van het bed TIPI kunnen verbeteren zodat de matras geen geluid meer maakt. Zo slaapt je kindje beter en dat maakt de ouders blij ! »

Carine, Productmanager

Help onze klantengroep

Je mening geven, dat betekent deel uit maken van de klantengroep van La Redoute. Elke mening is van tel en kan toekomstige klanten geleiden. Jij bent het best geplaatst om onze producten en diensten te becommentariëren.

Jouw opmerkingen leveren authentieke en extra informatie. Laat de groep meeprofiteren van jouw aankoopervaring !

Hoe kun je je mening geven ?

Alleen als je iets koopt mag je een mening achterlaten op onze platformen. Wanneer je je pakje ontvangen hebt, vragen we je binnen de 15 dagen via e-mail om een beoordeling (een quotering en een commentaar) over een product.
Je kunt je productbeoordeling ook geven via je klantenaccount

Enkele cijfers

493 206
ingediende beoordelingen

in alle talen, waarvan 283 000 in het Frans.

4,30/5
is de gemiddelde score van de producten
240 356
unieke bijdragen

Dank aan de 240 356 klanten van La Redoute die de tijd hebben genomen om in 2018 een beoordeling in te dienen :)

93%
is de aanbevelingsgraad

93% van de respondenten verkiezen onze producten en bevelen ze aan een kennis aan.

En nu is het aan jou

Ben je klant bij La Redoute ?
Heb je zin om een product te beoordelen ?

Ik geef mijn mening