Slip, shorty, string

971
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

String strings en Braziliaanse slips, populair sinds de jaren 1980

Ze hebben het voordeel dat ze lelijke vlekken onder een jurk of strakke broek vermijden. Lager uitgesneden dan slips, maar minder dan strings, is de tanga een glamoureuze lingeriekous die weelderige rondingen accentueert. Terwijl de shorty de cocooning lingerie bij uitstek blijft, kunnen deze kleine boxerslips voor vrouwen ook sexy zijn in kant. Deze online lingeriewinkel biedt een ruim assortiment slipjes, strings en strings voor vrouwen van 34 tot 52.

Een veelheid aan keuzes voor comfort en elegantie

Elke vrouw de kans bieden om het perfecte lingeriestuk te vinden is een roeping voor La Redoute. De onderbroeken, slips en strings die hier worden aangeboden, zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en met verschillende comfortniveaus voor dagelijks gebruik. In zacht katoen voor de hele dag comfort, in kant voor een discreet vleugje elegantie of in microvezel voor een onmerkbare tweede huid, elk lingeriestuk belooft een precies antwoord op je verwachtingen. Laat je verleiden door de verschillende maten die elk figuur perfect ondersteunen.

Outfits voor elke gelegenheid

Onze selectie onderbroeken, slips, strings en strings is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, van klassiek zwart tot gewaagdere tinten, zodat je je comfortabel kunt voelen in een strakke broek of een verfijnd lingerie-ensemble kunt completeren. We hebben veel praktische, scherp geprijsde items om aan je garderobe toe te voegen. De pagina gewijd aan deze lingerie essentials staat vol met opties om dagelijks comfort te combineren met een unieke stijl. Een goede modetip is om een zwarte kanten tanga te combineren met een bijpassende bh voor een harmonieus geheel onder een avondjurk.

Duurzaamheid en voorraad om beschikbaarheid te garanderen

Op onze site ligt de prioriteit bij het garanderen van kwaliteit en beschikbaarheid. Regelmatige aanvulling houdt de voorraad up-to-date, zodat onze favoriete maten en stijlen altijd beschikbaar zijn. Bovendien ligt de nadruk op duurzaamheid, met onderbroeken en strings die bestand zijn tegen verschillende wasbeurten zonder hun vorm of kleur te verliezen. Korte broeken in microvezel zijn bijvoorbeeld de perfecte combinatie van aanpassingsvermogen en robuustheid, die zich lenen voor alle actieve levensstijlen. Kiezen voor La Redoute betekent kiezen voor een combinatie van functionaliteit en uitstraling, voor lingerie die elke dag bij elke vrouw past.
18 45488.7486236458 485 PRODUCTION