Heuptasje

49
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

Een lichtgewicht, praktische heuptas

De heuptas uit onze kindertijd maakt een comeback en is nu verkrijgbaar bij de grote namen in lederwaren en mode voor zowel mannen als vrouwen.

Weet je nog, het heuptasje was de trouwe metgezel van onze schoolreisjes en uitstapjes. We stopten er een paar munten in, een zakje tissues of zelfs een pen en we waren klaar om in de bus te stappen onder de bezorgde blik van onze ouders, maar met het tasje stevig om ons middel.

Laten we eerlijk zijn, we hadden niet gedacht dat deze praktische maar niet erg elegante tas een ereplaats in onze garderobes zou vinden. Maar we hadden niet gerekend op grote namen als Vuitton, Longchamp en Lacoste, die besloten hebben om de al lang verlaten vrouwen heuptas nieuw leven in te blazen.

Maar als je een heuptasje in stijl wilt dragen, is het essentieel om het te combineren met een nette casual outfit en het een contrast te geven waardoor het opvalt. Draag hem niet op je buik met een spijkerbroek of joggingbroek als je er niet uit wilt zien als een kampeerder of padvinder.

Een sportaccessoire

De fanny pack voor dames is vooral een sportaccessoire dat wordt gewaardeerd door actieve vrouwen die gaan wandelen of genieten van een wandeling in het bos of op het strand. Het is een uitstekend alternatief voor een rugzak als je niet te veel wilt meenemen.

28 45488.7486236458 267 PRODUCTION