Hoeden

6
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

De pet is terug!

Mannenhoeden, die lange tijd achter in de kledingkast waren weggestopt, maken een comeback en worden vaak gedragen door filmsterren als aanvulling op hun kapsel. Minder stijf dan in Sinatra's tijd, creëren herenhoeden een chique look met een vleugje excentriciteit. Mannenhoeden zijn het meest populair bij mensen uit de arbeidersklasse en hiphopfans, die ze gewoon bovenop hun hoofd dragen.

Een Couvre-Chef voor elke gelegenheid

De moderne, stedelijke man, voortdurend op zoek naar de perfecte mix van functionele elegantie en onuitwisbare stijl, wordt vaak geconfronteerd met een groot raadsel als het gaat om het afstemmen van zijn look: welke hoed moet hij nemen om zijn outfit te bekronen? Bij La Redoute begrijpen we dat een hoed veel meer is dan een eenvoudig accessoire: het is een weerspiegeling van de persoonlijkheid, een onderscheidend kenmerk van de look van een man. Dus onze herenhoeden, van traditionele fedoras tot majestueuze stetsons en urban caps, zijn voor diegenen die houden van ingetogen luxe en aanpassingsvermogen. Een zwarte hoed is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Zijn inherente elegantie geeft de man die hem draagt een opmerkelijke aanwezigheid. La Redoute biedt een selectie waarin zwart domineert en biedt prijzen die alle concurrentie tarten zonder ooit te beknibbelen op kwaliteit. De zwarte vilten fedora van Brixton bijvoorbeeld combineert verfijning en moderne allure. Om het koude weer met panache tegemoet te treden, gaat er niets boven onze wollen hoeden. Dit edele materiaal garandeert niet alleen warmte, maar ook een onberispelijke pasvorm en een opmerkelijke duurzaamheid. De James trilby, met zijn getailleerde silhouet en wolvilt, is een onmiskenbare aanwinst voor mannen die op zoek zijn naar stijlvolle bescherming tegen de kou.

De dop: een van de beste die er is

Petten zijn een belangrijk onderdeel van herenkleding. Makkelijk te combineren met een verscheidenheid aan stijlen en onmiskenbaar functioneel, is de herenpet van La Redoute een must-have. In katoen voor warmere dagen of dikkere versies voor koeler weer, petten worden seizoen na seizoen vernieuwd, terwijl ze hun reputatie als praktische en stijlvolle stukken trouw blijven. Wat hoeden betreft, nodigt bruin uit tot zachtheid en originaliteit. Een Jaxon hoed van bruin vilt is de perfecte metgezel voor wie wil breken met het gebruikelijke en toch een voet in de traditie wil houden. De warme kleur en het robuuste materiaal maken het een aantrekkelijk alternatief voor donkere tinten.

De Bob en de Stetson, twee sterke identiteiten

De bob is La Redoute's antwoord op mannen die op zoek zijn naar een casual maar scherpe stijl. De bob is geherinterpreteerd met kwaliteitsstoffen en innovatieve ontwerpen en overstijgt zijn casual imago om meer geavanceerde modesferen te benaderen. De Stetson blijft trouw aan zijn erfgoed en krachtige karakter. Voor stedelijke avonturiers past dit embleem van vintage Amerikaanse stijl zich aan het stadsleven aan zonder iets van zijn essentie te verliezen. Het is duidelijk dat elk stuk in onze collectie is ontworpen om met gemak en distinctie in het dagelijkse leven van de moderne man te passen. Laten we echter even stilstaan bij de moeilijkheden die sommige hoeden met zich mee kunnen brengen. Hun aanpassingsvermogen aan weersomstandigheden, bijvoorbeeld, vereist soms aanpassingen op het vlak van materiaal en verzorging. Dit is waar de expertise van La Redoute om de hoek komt kijken om u te begeleiden.
20 45462.6114667708 250 PRODUCTION