Accessoires

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
marque
beschikbare kleuren
prijs
korting
232 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Heren accessoires

Ook de heren accessoires zijn niet meer weg te denken. Van een kleine touch tot grote accessoireartikelen, de heren accessoires zijn bijzonder trendy. Naast de stoere, leren riem, het horloge en de zonnebril, is ook de herentas uitgegroeid tot een modieuze heren accessoire. De herentas combineert moderniteit met functionaliteit. Discreet als hoes of rugzak, maar de beroemde tas voor heren is ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Om ook in de winter uw overhemden en fijn gebreide truien te kunnen blijven dragen, zijn stijlvolle of warme sjaals de ultieme heren accessoires om uw outfit af te maken. De sjaal zorgt voor een nonchalant effect en houdt u tevens warm. Kies voor wol of kasjmier om het koude winterweer in stijl tegemoet te treden. U kunt ook kiezen voor de chèche, een sjaal die het midden houdt tussen een fijne zomersjaal en een dikke wintersjaal. U draagt hem vrij strak rondom uw nek, zodat u goed beschermd bent, in weer en wind.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.225 43880.6048842593 859 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer