Nieuwe
Inspiratie
Inspiratie
Richtlijnen

Een vorm, een materiaal, een weerspiegeling… inspiratie is overal. Inspiratie nodigt uit om voortdurend onze creatieve grenzen te verleggen zodat we steeds knussere woonomgevingen bedenken waar we nog beter kunnen ontspannen en herbronnen.

Ontdek

Waardering voor de curve

Een huis ontworpen als een toevluchtsoord waar curves soepel samenkomen. Rondingen, organische vormen en langgestrekte silhouetten creëren een warme, geruststellende en sensuele sfeer.

Ontdek

Lak : oneindige reflecties

Gekleurd, mat of glanzend, lak is duidelijk aanwezig in de collectie. De gladheid en de strakke look geven deze afwerking zowel een tijdloos als een eigentijds aspect.

Ontdek

Transparant

Een huis waar het zicht niet belemmerd wordt. Om de grenzen te vervagen, vervangen glas en acryl de ondoorzichtige materialen. Transparantie en een gevoel van evenwicht accentueren de ruimte waar een minimalistische luchtigheid heerst.

Ontdek

Essentie van het materiaal

Onze passie voor natuurlijke en minerale materialen kent geen grenzen. Marmer, druipsteen & natuursteen: elk materiaal is zorgvuldig uitgekozen. Ze onthullen stuk voor stuk een robuuste kant maar ook unieke nuances. Onze ontwerpers vinden inspiratie in deze materialen om authentieke en unieke objecten te creëren.

Ontdek

Kunstcollectie

Net als de natuur, vormt kunst de kern van onze creaties: decoratieve objecten met sculpturale vormen, ambachtelijke voorwerpen geïnspireerd op de totempaal, muurkunst, meubels met grafische volumes... Meer dan een levenskunst: leven met kunst

Ontdek

Structuur en textuur

Getufte patronen, gemêleerde kleuren, op de natuur geïnspireerde reliëfs, contrasterend borduurwerk... De afwerking blaast voor onze ogen en in onze handen het materiaal leven in. Ontdek een zeer sensorische textiel- en vloerkleedcollectie.

Ontdek