Panty's

21
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Panty

In de lingeriefamilie werd de panty tegelijk met de minirok geboren om te pronken met een getailleerd effect en mooie billen. Dit broekje met hoge taille, dat eindigt halverwege de dijen in de stijl van een wielrenner, staat garant voor een getailleerd effect, een ronde, gelifte bips en natuurlijk mooie dijen. De panty met getailleerd effect is een afslankend lingeriestuk met elegante uitsnijdingen. De combinatie van hoogsluitende elastische stoffen en fijne materialen zoals kant en zijde maakt de panty tot een sexy stuk lingerie.

De panty: comfort, elegantie en innovatie in lingerie

Ontdek bij La Redoute een wereld waarin de panty in een nieuw licht wordt geplaatst en comfort en raffinement worden gecombineerd. Dit essentiële stuk dameslingerie is verkrijgbaar in een veelheid aan stijlen, maten en kleuren, zodat er voor elke vrouw een passende oplossing is. Van scherende modellen, perfect om het figuur discreet te modelleren, tot elegante bodysuits die het raffinement van een beha combineren met het praktische van een slipje, elk slipje is ontworpen om te sublimeren zonder aan comfort in te boeten.

Verscheidenheid en kwaliteit: Lingerie voor iedereen

La Redoute besteedt bijzondere aandacht aan de diversiteit van haar lingeriecollecties, in het bijzonder het pantyassortiment. Of het nu voor 's avonds is of voor dagelijks comfort, er is een panty voor elke gelegenheid. De transparante modellen, verkrijgbaar in klassiek zwart of meer gedurfde kleuren, bieden een zacht afslankend effect dat bij alle lichaamsvormen past. Kwaliteit staat centraal bij elk product, met stoffen die geselecteerd zijn op hun zachtheid en duurzaamheid, wat zorgt voor een aangename, langdurige draagervaring.

Vereenvoudigde aankoopervaring en voordelen voor de klant

La Redoute maakt online winkelen aangenaam en eenvoudig. Met gratis levering op een breed assortiment producten, waaronder slips, wordt het kiezen van je lingerie een plezier zonder beperkingen. Dankzij de nauwkeurige beschrijvingen en het maatadvies kun je het ideale model kiezen vanuit je luie stoel. De prijzen zijn altijd weloverwogen, waardoor elegantie en kwaliteit voor iedereen toegankelijk zijn. De panty staat symbool voor lingerie die mooi, comfortabel en betaalbaar is, en nodigt elke vrouw uit om haar unieke stijl te vieren.
20 45462.6114667708 328 PRODUCTION