T-shirt

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE MATEN
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
Model van de kraag
Materie
PRIJS
600 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Heren t shirt

Het t shirt is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de prêt-à-porter van de herencollectie. Elke man heeft wel een paar t shirts in de kast liggen. Het is een basisonderdeel van de outfit van elke man. U vindt een heren t shirt in alle soorten en maten. Van een eenvoudig basic heren t shirt tot een voetbalshirt van Nike of een elegant heren t shirt van G-Star, dat overal bij kan worden gedragen. Bij La Redoute vindt u een zeer ruime selectie trendy heren t shirts. V-hals, ronde hals, nauw gesloten hals, t shirt met korte of lange mouwen, de keuze is aan u. Voor een bijzonder heren t shirt kan u een kijkje nemen bij de gestreepte shirts, ruitjesshirts, kleurrijke shirts, of kies voor een vintageshirt voor heren van katoen met een honingraatprint.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.205 43924.3572916667 78 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer