Schoenen

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
beschikbare schoenmaten
merken
beschikbare kleuren
materie
prijs
korting
1077 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Heren schoenen

Bent u op zoek naar goede heren schoenen? Dan bent u bij La Redoute aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk heren schoenen in bijna elke stijl en in nagenoeg elke maat. Met de casual schoenen, mocassins, leren laarzen en derby’s voor heren gaat u gegarandeerd elegant de straat op. Kies daarnaast altijd voor comfort en kwaliteit als u een paar sportschoenen uit onze collectie koopt. Voor elke sport hebben wij de juiste schoenen voor u: van loopschoenen, tennisschoenen, joggingschoenen tot aan balletschoenen. Kies elke dag opnieuw voor een andere stijl. Als u op vakantie bent, kleedt u zich de ene dag bijvoorbeeld in een nonchalante outfit met trendy slippers of zomerse sandalen, en kiest u de volgende dag voor actieve strandschoenen. Of maak eens een wandeling met de bergschoenen voor heren. Grote merken als Azzaro, Converse, maar ook Adidas, Timberland, Nike en Redskins zijn te verkrijgen bij La Redoute. Daarnaast bieden wij de beste prijs voor de nieuwste collecties heren schoenen van de bekende merken.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.224 43880.6048842593 938 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer