Bureaulampen

28
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Bureaulamp

Alle stijlen bureaulampen in deze online verlichtingswinkel. Van scharnierende bureaulampen tot houten bureaulampen en LED design bureaulampen. Om minder ruimte in te nemen op je werkblad, kun je een bureaulamp met klem overwegen. Deze lamp is praktisch en gemakkelijk te hanteren en wordt bevestigd aan de rand van de tafel. Een architecturale lamp daarentegen kan gedraaid worden voor een kantoor met een industriële uitstraling.

Nu beeldschermen steeds meer van ons dagelijks leven binnendringen en onze kantoren steeds meer zittend worden, lijkt het essentieel om te investeren in hoogwaardige verlichting. Of we het nu hebben over onze hoofd- of secundaire verlichtingsarmaturen, de keuze van deze laatste moet zorgvuldig worden overwogen om onze ogen zo goed mogelijk te beschermen. Lampen die zijn aangepast aan uw behoeften en uw ruimte helpen migraine, droge ogen en vermoeidheid van de ogen tegen te gaan.

Ben je de weg kwijt bij het zien van de vele modellen en kleuren die verkrijgbaar zijn op de markt of bij verschillende retailers? Hier is wat nuttig advies om je te helpen de juiste verlichting voor jou te vinden.

Met welke details moet ik rekening houden bij het kiezen van een bureaulamp?

Een bureaulamp moet niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar moet ook een aantal technische eigenschappen hebben. Het eerste dat je moet controleren is of hij in hoogte verstelbaar is. Afhankelijk van je eigen grootte of die van je computergereedschap, moet je dit accessoire hoger of lager kunnen zetten zodat je altijd profiteert van voldoende licht. Dit is een detail dat niet over het hoofd mag worden gezien, vooral in de strijd tegen een slechte houding op de werkplek, die kan leiden tot aandoeningen aan het bewegingsapparaat.

Het tweede wat je moet controleren is of de lichtstraal gericht kan worden. Een goede richting van de lichtbundel betekent dat je hem niet constant hoeft te verplaatsen om beter te zien. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan modellen met een scharnierende arm. Deze functie is essentieel als je precisiewerk doet.

Afhankelijk van de indeling van je werktafel en of je links- of rechtshandig bent, zijn flexibele lampen of lampen met klemmen ideaal. Ze kunnen links of rechts van je worden geplaatst om schaduwen tijdens het werken te vermijden.

Welk type bureaulamp past bij jou?

Om een mooie harmonie van licht te bereiken, is het over het algemeen aan te raden om de bronnen te variëren. De kunst is om te weten hoe je directe en indirecte verlichting kunt combineren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Tafellampen

Of ze nu gemaakt zijn van metaal, hout, beton of messing, de verschillende modellen waaruit dit type lamp bestaat zijn onmisbaar in je kamer. Ze zijn compact en meestal licht, passen perfect bij de rest van het meubilair en bieden een decoratieve en lichtgevende toets die je naar believen kunt verplaatsen. Let echter wel op de grootte van het netsnoer. Het zou zonde zijn als je beperkt wordt in de plaatsing van je accessoire. Vergeet niet dat een lamp zich moet aanpassen aan jouw behoeften en niet andersom.

Straatlantaarns

Design, retro, eigentijds of Scandinavisch, er is iets voor elke smaak, elk gebruik en elke prijs. Ze zijn de perfecte aanvulling op bijvoorbeeld een plafondlamp of een accentverlichting. Deze indirecte verlichting geeft ook je werkplek een leergierige, comfortabele sfeer, zonder afbreuk te doen aan het design.

Spotlights

Hoewel ze vaak worden bekritiseerd omdat ze te fel licht verspreiden in een kantoorruimte, zijn ze toch belangrijke bondgenoten. Om dit te doen, moet je ervoor zorgen dat je ze naar een muur richt, zelfs als ze LED zijn, om elk risico op verblinding en dus vermoeidheid te vermijden. Met witte of zwarte opengewerkte kappen krijg je een zacht licht dat bevorderlijk is voor de concentratie.

11 45428.6388057407 125 PRODUCTION