Donsdeken

24
*Met de code KING, ontvangt u €35 korting per aankoop van €100 op de collecties meubelen, decoratie, woontextiel, bedden & matrassen van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt direct toegepast in het winkelmandje. De korting, met een maximum van €1750, wordt verdeeld over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Dit exclusieve aanbod is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen en geldig t/m 1 mei 2024, zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Verwarm je avonden met een knus dekbed

Als aanvulling op je dekbed of om warm te blijven op de bank, is een dekbed een essentiële metgezel voor koele avonden. Onze selectie omvat dekbedden gevuld met synthetische vezels en ganzendonzen dekbedden. Afhankelijk van je gebruik kun je kiezen of je het dekbed wilt combineren met je beddengoed of met de inrichting van je woonkamer. Onze bedrukte dekbedden voegen een mooi vleugje kleur toe aan je interieur. Sommige dekbedden zijn geborduurd of versierd met mooie pompons, waardoor het echte decoratieve stukken worden. Kies een dekbed met een verschillend gekleurde voor- en achterkant, en verdubbel de mogelijkheden om bij elkaar te passen! Interieurs die al kleurrijk zijn, zullen eerder een effen quilt verwelkomen, verrijkt met discreet quiltwerk. De meeste van onze modellen zijn van katoen, maar we bieden ook een paar fluwelen quilts voor nog meer zachtheid. Als sprei op de bank of als deken aan het voeteneind van het bed wordt de quilt al snel een essentieel comfortartikel. Als je een dekbed kiest dat groot genoeg is, kun je het ook gebruiken als extra dekbed om je gasten te verwelkomen.
De slaapkamer is voor iedereen een onbetwiste plaats van ontspanning. De inrichting ervan draagt aanzienlijk bij aan het welzijn van degenen die er slapen. Daarom raden we je sterk aan om je accessoires zorgvuldig te kiezen. Of het nu gaat om de kleuren, de afmetingen van je bed, je kussens, enz., er zijn zoveel parameters om rekening mee te houden. Zoveel parameters om rekening mee te houden om je ontspanningsmomenten te bevorderen. Het dekbed is ook een van de elementen waar je op moet letten.

Waarom een quilt gebruiken?

Een dekbed wordt meestal gebruikt op een bed. Het werkt als een dekbed. In tegenstelling tot een dekbed is het echter niet erg lang, dus het reikt niet over de zijkanten van je bed. De belangrijkste functie is om je bed te versieren en een beetje warmte te geven. Als je je sprei wilt aankleden om hem origineler te maken, aarzel dan niet om dit type item te kopen. Het dekbed is een bijna onmisbaar onderdeel van je slaapkamer, vooral om een vleugje zachtheid toe te voegen. De prijs hangt af van het model dat je kiest. Onder deze modellen vind je opblaasbare dekbedden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Een opblaasbaar dekbed is gemaakt van een katoenen hoes en gevuld met dons of veren. Voor extra warmte moet de verhouding hoog zijn.

Je quilt kiezen

Bij het kiezen van je quilt moet je op bepaalde details letten. Of het nu gaat om het materiaal, de onderdelen, de kleuren, enz. Als algemene regel geven kopers de voorkeur aan wit, omdat dit een kleur is die in de meeste omgevingen past. Als je slaapkamer heel lichte kleuren gebruikt, is het een goed idee om een of twee lichte kleuren te gebruiken die al gebruikt zijn. Doe hetzelfde voor een slaapkamer met donkere tinten. Wat het materiaal betreft, zijn er verschillende soorten dekbedden: katoen, fluweel, linnen, enzovoort. De keuze is groot en moet voldoen aan je primaire behoeften. Er zijn ook karakteristieke en synthetische dekbedden. De eerste zijn vaak sterker en warmer. Synthetische dekbedden zijn betaalbaarder en gemakkelijker te onderhouden. Tot slot vind je een breed scala aan materialen, waaronder wollen en zijden dekbedden.

Waar laat je je quilt?

Uiteraard hoort een dekbed thuis in een slaapkamer en op een bed. Er zijn echter ook dekbedden voor banken. Je kunt dus een model kiezen dat zowel in je slaapkamer als in je woonkamer past. Om ervoor te zorgen dat je dekbed de juiste afmetingen heeft, moet het overeenkomen met die van je matras. Er zijn dekbedovertrekken verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Je moet rekening houden met de harmonie van de omgeving waarin je je dekbed plaatst. Denk eraan dat het dekbed op uw fauteuil uw bank niet volledig zal bedekken - hetzelfde principe als voor uw bed. Om een vleugje originaliteit aan uw quilt toe te voegen, kunt u de voorkeur geven aan modellen met kwastjes.
17 45404.4532946296 94 PRODUCTION